PLATILI 50 EVRA ZA LEŽALJKE DA BI SE KUPALI U FEKALIJAMA: Neprijatan miris širio se LUKSUZNOM PLAŽOM na Svetom Stefanu jer se izlila kanalizacija (FOTO) (VIDEO)

plaža

FotoPixabay/Telegraf.rs

Na luksuznoj plaži “Sveti Stefan”, koja je u vlasništvu arapske kompanije “Adriatic properties”, turisti su danas doživeli više nego neprijatno iznenađenje.

Na ovoj plaži gde inače samo iznajmljivanje ležaljki košta 50 evra, iz čista mira je pre par dana izbio mlaz kanalizacije i jurnuo ka moru, nosivši sa sobom fekalije i više nego neprijatan miris.

[adsenseyu5]

Prava mala bujica krenula je preko cele plaže i preko odeće, obuće i ležaljki kupača, koji su u šoku na brzinu morali da sklanjaju svoje stvari i odlaze sa ove plaže.

– Došli smo ovde da uživamo i to uživanje skupo platili. Ovo je nečuveno šta smo zatekli.

OCU SRCE PREPUKLO OD MUKE, MAJKA IM JE JEDINI SPAS: Rista i Vlatko su 25 godina vezani za krevet, VAPAJ njihove mame BOLI MNOGO (FOTO) (VIDEO)

-Nemamo nameru više ovde da dolazimo niti da se ovde kupamo – rekao je čitalac Telegrafa.

plaža

Foto: telegraf.rs

Uprskos neprijatnom mirisu i užasnoj sceni kojoj su prisustvovali, pojedini turisti su odlučili da ostanu na plaži, a rešenje su pronašli tako što su nos i usta prekrili peškirom.

[adsenseyu1]

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu koji nam je poslao naš čitalac:

POSLEDNJA TRKA JUSEINA BOLTA NIJE BILA NJEGOVA NAJTUŽNIJA: Tragedija koja je POKRENULA pad KRALJA ATLETIKE (FOTO)

PRAVI RAJ U CENTRU ATINE: Nikolijin stan u Grčkoj, koji je dobila od Vesne Zmijanac! (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on "PLATILI 50 EVRA ZA LEŽALJKE DA BI SE KUPALI U FEKALIJAMA: Neprijatan miris širio se LUKSUZNOM PLAŽOM na Svetom Stefanu jer se izlila kanalizacija (FOTO) (VIDEO)"

  1. Bitno da deru ljude,nije mi zao,neka zatvore usta kad plivaju.Sto se neugledaju na Grcku,tamo more mirise na lubenicu.

Comments are closed.