PACIJENTKINJA TRAŽILA OD GINEKOLOGA NEMORALNU STVAR: Dala mu je 500 EVRA za ovo, ali doktor se KAJE POSLE SVEGA!

medicina

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Ginekolog je ustanovio da pacijentkinja ima problem zbog kojeg ne može da ostane u drugom stanju, ali ga je ona zamolila da ne kaže njenom mužu jer bi je u tom slučaju ostavio.

Njegovu ispovest vam prenosimo u celosti: 

Ginekolog sam već preko 15 godina i prošle sedmice na pregled mi je došao jedan mladji bračni par, jer nisu mogli imati da dobiju dece, pa da im ustanovim razlog tog problema, tačnije do koga je od njih dvoje.

STIŽE SET FINANSIJSKIH ZAKONA: Za prvo dete 300.000, za drugo VEĆE NAKNADE, a stiže olakšanje i za one KOJI VEĆ IMAJU DECU

Pregledima sam utvrdio da je ipak gospađa imala problem sa matericom i da je skoro pa nemoguće da ikada zatrudni, ali kada sam ostao nasamo sa njom, ona mi je rekla da sve to već zna i ponudila mi je 500 eura samo da njenom mužu ne govorim istinu, to jest da je problem u njoj, jer kako mi je rekla u toku razgovora, muž bi je odma ostavio, razveo bi se od nje.

Realno 500 eura danas, za mene nije ništa, mali su to novci, ali sam ih uzeo, samo kako bih njoj izađao u susret i pomogao joj, barem na trenutak.

novac

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Nisam želio uopšte da budem taj koji će nekome naneti nesreću i tugu u životu, ali opet ta mala laž sa moje strane me peče, muči, svakodnevno razmišljam o toj situaciji.

       

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Novi.ba)