OZBILJNA SITUACIJA U NEMAČKOJ, GORE I AUTOMOBILI: Demonstranti opkolili hotel u kome je Melanija, policija nije uspela da raščisti put supruzi američkog predsednika! (VIDEO) (FOTO)

nemacka

Foto: Reuters/Twitter

Policija se i vodenim topovima i suzavcem borila protiv demonstranata.

U nemačkom Hamburgu nastavljaju se neredi koji prate samit G20. Povređeno je 159 policajaca, a 45 ljudi je u pritvoru, prenose nemački mediji. Takođe, demonstranti koji se protive globalizaciji blokirali su danas hotel u kome j

e prva dama SAD Melanija Tramp, pa ona ne može da se pridruži suprugama drugih lidera G20 i suprugu nemačke kancelarke Angele Merkel u druženju na marginama samita, prenosi AP.

[adsenseyu1]

Agencija navodi da je Melanijina portparolka Stefani Grišam saopštila da hamburška policija nije uspela da raščisti put supruzi američkog predsednika, koja je smeštena u hotelu za goste nemačke vlade.

Zanimljivo je da je tokom protesta u Hamburgu u jednom momentu viđena i srpska zastava.

IZ MINUTA U MINUT SVE ALARMANTNIJE U NEMAČKOJ: Utegnuta u crveno i besna, sama JURIŠA NA VODENI TOP (FOTO)

zastava

FOTO: PRINTSCREEN /yutjub

Posle sinoćnjih protesta i sukoba s nasilnim demonstratima demonstracije su se nastavile jutros oko sedam sati s ciljem da se poremeti dolazak delegacija na zvanično otvaranje samita G20 industrijalizovanih zemalja i zemalja u brzom razvoju, navodi agencija Frans pres.

Jedan policijski helikopter je umalo pogođen hicem iz signalnog pištolja, a nekoliko vozila zapaljeno i demolirano.

NJENE KOLEGE VERUJU DA JE ONA U NEKOJ SEKTI: Svakog dana je nosila istu odeću na posao pune tri godine, evo i zašto… (FOTO)

Društvene mreže su preplavile fotografije i snimci haosa koji vlada na ulicama ovog nemačkog grada, a policija je savetovala građanima da izbegavaju problematične oblasti.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu2]