OVO JE NEUOBIČAJENO ZA ČOVEKA KAO ŠTO JE PUTIN: Ruski predsednik sam pegla svoje košulje? (FOTO)

predsednik

Foto: pixabay.com

Nakon što su se uzburkale strasti na društvenim mrežama, ruski mediji su zbog neidentifikovanog predmeta brže-bolje alarmirali i svoje “neimenovane izvore iz Kremlja“

Predmet koji liči na dasku za peglanje pojavio se na fotografijama iz kabineta ruskog predsednikaVladimira Putina u istorijskom trenutku — kada je šef države, na sastanku sa ministrom odbrane Sergejem Šojguom i šefom diplomatije Sergejem Lavrovom, naredio povlačenje ruske vojske iz Sirije.

Misteriozni predmet izazvao je brojne diskusije i šale na društvenim mrežama, prenosi Sputnik.

Vidite li dasku za peglanje u gornjem desnom uglu? Predsednik ne samo da radi noću, već i sam sebi pegla košulje – našalio se jedan korisnik interneta.

Nakon što su se uzburkale strasti na društvenim mrežama, ruski mediji su zbog neidentifikovanog predmeta brže-bolje alarmirali i svoje “neimenovane izvore iz Kremlja“.

[adsenseyu1]

Kakvu čudnu maštu treba imati da bi neko pomislio da u predsednikovom kabinetu stoji daska za peglanje?! Ni u jednom kremaljskom kabinetu nema ni daske ni pegle – naveo je izvor.

predsednik

Foto: publicdomainpictures.net

Prema njegovim rečima, u Kremlju, a naročito u kabinetu šefa države, ne može se naći nijedna suvišna stvar — služba protokola i administracija predsednika vode računa o svakom detalju koji se nalazi u kabinetu šefa države.

Ispostavilo se, međutim, da je čudni predmet u stvari antibakterijski aparat — moćno oružje protiv mikroba i bakterija koji se prenose vazduhom.

Pet tumačenja Putinove odluke o povlačenju vojske iz Sirije.

U Kremlju tvrde da nije razvijan specijalno za Putina. Isti takav nalazi se u mnogim bolnicama, sudovima i drugim ustanovama.

[adsenseyu1]

Po ceni, dostupan je gotovo svakom prosečnom građaninu Rusije — košta svega od 50.000 rubalja (oko 630 evra).

Saznalo se na kraju i da predsednikove košulje ne peru i ne peglaju ni u Kremlju, ni u njegovoj rezidenciji.

Taj posao obavlja posebna služba – hemijsko čišćenje, pod nazivom GFUP “Predsednik-servis“, koja se nalazi u mestu Gorki 10, nedaleko od Moskve.

A, oprana, čista i besprekorno opeglana odeća dostavlja se u Kremlj.

Po potrebi, i direktno u predsednički kabinet.

(Telegraf.rs)