OVA PRIČA NAUČIĆE VAS DA NE VERUJETE NIKOME: Tek kad se ubila NJENI NAJBLIŽI saznali su sa kim su imali posla

samoubica

Foto: prinscreen/wikipedia

Na Božić 2010. godine je telo Lori Erike Ruf (42) iz Teksasa pronađeno u parkiranom automobilu ispred njene porodične kuće. Pucala je sebi u glavu.

Lorin suprug, Blejk Ruf, bio je van sebe od očaja. Međutim, kao i nakon svake smrti bliskog čoveka, usledio je težak zadatak razvrstavanja stvari pokojnika.

Tako je njen muž, između ostalih stvari, našao u njenom ormaru i zaključanu kutiju.

Prepoznao ju je, jer je Lori nju stalno krila i sklanjala od njega. Naravno, otvorio je kako bi ispitao sadržaj. Sada mu je bilo jasno i zašto ju je Lori krila – unutra je bilo nekoliko ličnih dokumenata različitih ljudi.Njegova žena, ispostavilo se, nije bila ona za koju se izdavala. Zapravo, bila je kradljivac identiteta.

Blejk je oženio ženu koju je 2004. godine upoznao pod imenom Lori. Ubila se nakon što joj je Blejk saopštio da je podneo zahtev za razvod, i odselio se kod svojih roditelja. Slala mu je nakon toga preteće mejlove, a jednom je pokušala i da provali u njihovu kuću.

Međutim, pre nego što se udala za Blejka, Lori se zvala Lori Erika Kenedi. Pre toga bila je Beki Su Tarner, a to ime ukrala je od devojčice Beki Su Tarner, koja je sa samo dve godine tragično nastradala u požaru 1988. godine. Lori je došla do njenog izvoda iz matične knjige rođenih o koristila njeno ime mesecima.

Blejkova porodica od početka nije verovala Lori. Kad god su je pitali o stvarima iz prošlosti, menjala je temu. Tvrdila je da su joj roditelji mrtvi i da nema bliže rođake. Blejk i ona su 2008. godine dobili ćerku vantelesnom oplodnjom, a Lori je često odbijala posete Blejkove porodice. Tenzija je zbog toga rasla i rasla, da bi na kraju Blejk tražio prvo bračno savetovanje a onda i razvod.

NAJNOVIJI DETALJI PUCNJAVE NA ADI HUJI: Uz mladića upucanog u glavu, POVREĐENA I DEVOJKA, jake snage policije blokirale grad, traže počinioce (FOTO)

Lori je iza sebe ostavila dve poruke. Jednu je namenila Blejku, a jednu ćerki. Policija je utvrdila da su oba ispisana rukom očito nervno rastrojene i poremećene osobe. Ni u jednom nije bilo govora o krađama identiteta, niti je priznala svoj pravi identitet.

Policija nije imala nikakav trag i na kraju su je zaveli u dokumentima kao nestalu osobu, i to pod imenom Džejn Do (uobičajeno ime za ljude nepoznatog identiteta). Onda su inspektori narednih šest godina proveli istražujući njen identitet. U septembru 2016. godine je slučaj Lori Ruf konačno rasvetljen. Pravo ime bilo joj je Kimberli Meklin.

Zahvaljujući DNK uzorcima uzetih od njene ćerke, inspektori su uspeli da rasvetle Lorino poreklo.Ona potiče iz Pensilvanije, a nestala je 1986. godine, kada je imala 17 godina. Njena majka je verovala da je tinejdžerka pobegla od kuće jer joj se nije dopao očuh.

I da, možda je njen slučaj rasvetljen, ali ostaje pitanje za sve: Nakon ovog saznanja, koliko zapravo možemo da verujemo našim bližnjima?

(Dnevne.rs/Žena.Blic.rs/Izvor:marieclaire.com)