OTIŠAO NA OPERACIJU SMANJIVANJA ŽELUCA, ALI JE POSLE 17 DANA UMRO: Kada su roditelji preuzeli telo, otkrili su nešto jezivo (VIDEO)

tragedija

Foto: printscreen/youtube

Albanac Spartak Maži pre dve godine je odlučio da ode na operaciju smanjivanja želuca u Tiranu, međutim, sve se završilo kobno.

Operisala su ga dva albanska doktora i jedan Grk. U početku se činilo da je sve dobro prošlo, ali kada je izašao iz bolnice, stanje mu se pogoršalo.

Čitavih 17 dana je ležao u bolnici, a onda je preminuo. Roditelji su odlučili da njegovo telo pošalju u Grčku na autopsiju. Kada je telo vraćeno u mrtvačnicu u Albaniji, primećeno je da nedostaju mozak, srce i delovi stomaka.

Instutut za forenzičku medicinu saopštio je da zbog toga neće moći da utvrde stvarni uzrok smrti mladića.

NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA U SRBIJI: Dragomir iz Guče nag do pojasa spašavao je ovce iz nabujale reke, sada ima poruku za sve dame

Kada su roditelji slučaj izneli pred sudom, tužilac Petrit Hisa je odbacio optužbe. Međutim, nakon žalbe, Viši sud je naredio da se istraga nastavi.

Lekari sumnjaju da je mladić umro usred lošeg zašivanja rane prilikom operacije koja je urađena u privatnoj klinici u Tirani.

       

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: Gazetametro.net)