OSTRVSKI MEDIJI IZABRALI: Melanija Tramp i Tamara Vučić najlepše PRVE DAME NA SVETU!

Vučićeva supruga

Foto: Rojters/Fonet

Kažu da je lepota u oku posmatrača i da o ukusima ne vredi raspravljati, ali Englezi kao Englezi uvek vole da se klade i takmiče u tome ko je u nečemu bolji, lepši, spretniji… 

Ovog puta ostrvski tabloidi i portali birali su najlepše svetske prve dame, odnosno supruge šefova država a rezultatima Srbija ima prava da bude ponosna, budući da je naša prva dama Tamara Vučić podelila prvo mesto s prvom damom SAD Melanijom Tramp!

„DA VAM JEDNA ŽENA KAŽE – DOSTA JE KUKNJAVE“ Zorana Mihajlović je poslala pismo reprezentativcima, ali i celoj naciji

Ostrvski mediji, kada je reč o prvoj dami Srbije navode njenu prirodnu lepotu, kraljevsko držanje i prelepu dugu crnu kosu. Posebno se apostrofiraju fotografije sa inauguracije njenog supruga Aleksandra Vučića kada je Tamara naprosto blistala u prelepoj beloj haljini. A mnogi su tada primetili da je ličila na neku grčku ili rimsku boginju! 

inauguracija

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Englezi navode i fizičku sličnost Tamare i Melanije i naglašavaju da je budućnost ipak pred Tamarom koja je znatno mlađa od Trampove supruge.

Engleski tabloidi podsećaju i da se Tamara Vučić srela sa bivšom prvom damom SAD Mišel Obamom na prijemu koji je Obama organizovala u Beloj kući i ističu da bi bilo vrlo zanimljiv i nadasve lep eventualni susret Tamare Vučić i Melanije Tramp, dve najlepše svetske prve dame.

Tramp

Foto: Fonet

Inače, Tamara Vučić je rođena Lozničanka a diplomirala je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu kao jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji. Radila je u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije.

„POBEDIĆEMO BRAZIL MALIŠA, KUNEM TI SE“: Golman srpske reprezentacije obećao pobedu dečaku posle emotivnog snimka (VIDEO)

Aktivno se bavila humanitarnim radom i vrlo često posećuje humanitarne događaje. Retko se pojavljuje u javnosti, a kada se pojavi to je obično vezano za njene humanitarne aktivnosti. Sa svojim suprugom predsednikom Srbije Aleksandraom Vučićem ima sina Vukana.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Afera)