OSTAVILA PLEMKINJE U PRAŠINI: Besprekornim stajlingom za susret sa kraljicom Melanija Tramp oborila sve s nogu (FOTO)

Engleska

Foto: AP / Toby Melville

Prva dama Amerike Melanija Tramp u pratnji supruga Donalda doputovala je u Veliku Britaniju, gde je predsednički par SAD-a ugostila kraljica Elizabeta lično.

Svečanoj ceremoniji dobrodošlice prisustvovali su i princ Čarls i Kamila Parker, a kada se Melanija pojavila, sve plemkinje ostale su u drugom planu!

Naime, Melanija je u Bakingemsku palatu stigla u beloj haljini klasičnog kroja dužine do ispod kolena, sa diskretnim dugmićima preko grudi sve do teget kragne.

U kombinaciju se perfektno uklopio pojas u teget boji i salonke sa visokom štiklom i nijansi pojasa i kragne.

foto: AP / Toby Melville

Savršena kombinacija kompletirana je fenomenalnim belim šeširom, koji je iznad oboda takođe teget.

foto: AP / Toby Melville

Ovim stajlingom Melanija Tramp je oduševila čak i najstrožije modne kritičare, jer njenoj besprekornoj odevnoj kombinaciji niko nije uspeo da nađe manu.

foto: AP / Toby Melville

Nasmejana Melanija veselo je ćaskala sa kraljicom i Kamilom, dok su Tramp i princ Čarls odmah započeli svoje teme.

Kada zvanični sastanak s kraljicom bude gotov, Melanija i Donald Tramp biće specijalni gosti na velikoj čajanki u bašti čuvene kraljevske palate.

foto: AP / Frank Augstein

Nešto ranije danas, Melanija Tramp još jednom je potvrdila svoje mesto na modnom tronu, kada je izašla iz aviona u savršenoj poslovnoj kombinaciji, sastavljenoj od teget suknje i sakoa, i bele košulje sa crvenim i tamnoplavim detaljima.

foto: EPA / Will Oliver

Čini se da lepa Slovenka ovih dana preferira teget boju, koja joj definitivno odlično stoji, ali sa njenom figurom, teško da bi joj išta loše stajalo.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Stil.kurir.rs)