ORIĆ POSLAO JEZIVU PORUKU SRBIMA: Rata će biti PRE NEGO ŠTO SE TO OČEKUJE!

Bosna

Foto: printscreen/youtube

Naser Orić, optužen ali ne i osuđen za ratne zločine u okolini Srebrenice, opet je potresao javnost svojim govorom, najavom rata, i to na Islamskom pedagoškom fakultetu u Zenici, gde je prošlog petka održana promocija knjige “Život prije i poslije Srebrenice” autorke Esnefe Smajlović-Muhić.

On je svima prisutnima najavio rat koji će po njegovom mišljenju da se desi “pre nego što to možemo da očekujemo”, a u govoru se pozvao i na srpskog akademika Matiju Bećkovića. I to, na njegove reči “Ćeraćemo se mi još”.

Ognjen Amidžić mora da odgovara za govor mržnje protiv Hrvata: Jelena Karleuša iznela svoje mišljenje na temu Ognjenovog stava o Hrvatima i Hrvatskoj na Mundijalu (FOTO)

– To je ono što mi treba da razvijamo u budućnosti, da našoj omladini pričamo šta se dešavalo. Nažalost, sva ta omladina koja ne razume… Meni kada su pričali, ja sam mislio da rata više nikada neće biti. Ali, sledeći rat će se desiti, malo brže nego što smo ga mi dočekali. To vam ja kažem. Što kaže Matija Bećković, njihov srpski akademik, “ćeraćemo se mi još”. Svega će biti, sem da se nećemo ćerati. Nikad se niko nije ćero da nije naćero. I ćeraćemo se još – poručio je Naser Orić.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)

2 Comments on "ORIĆ POSLAO JEZIVU PORUKU SRBIMA: Rata će biti PRE NEGO ŠTO SE TO OČEKUJE!"

  1. Vala bas,ima se ceramo dok vas neoceramo ustase …..

  2. Vratili se oni sto su ratovali u Siriji pa im rat u krvi

Comments are closed.