Organizuju SVADBU usred pandemije, ali ono što piše u pozivnicama je zaista PREVIŠE BEZOBRAZNO

mlada

Foto ilustracija: AP

Nije lako parovima koji pokušavaju da organizuju venčanje i svadbu usred ograničenja koja nastaju zbog pandemije korona virusa. Ograničavanje broja gostiju je dodatni problem, pored onih redovnih, o kojem su prinuđeni da razmišljaju, ukoliko uopšte i mogu da organizuju proslavu.

Jedna mlada i njen mladoženja odlučili su da je najbolje da pošalju pozivnica svim gostima, svrstavajući ih u tri kategorije prioriteta. Gosti koji su bili prvi izbor bili su smešteni u grupu A, dok su drugi smešteni u grupe B i C, i obavešteni da prate objave na internetu i da mogu da dođu na svadbu ukoliko, zbog otkazivanja gostiju iz grupe A bude bilo mesta.

U pozivnicama se jasno navodi u koje su grupe gosti smešteni i piše: “Dragi prijatelji i rodbino, molimo vas da shvatite da je broj mesta ograničen, pa tako i broj gostiju koje ćemo moći da primimo na naše venčanje.

“Koliko god bismo voleli da nam se svaki od vas pridruži na našem velikom danu, primorani smo da goste razdelimo u grupe kako ne bi prevazišli ograničenja kapaciteta.”

Pozivnica

Pozivnica Foto: Reddit printscreen 

“Ako je moguće, ohrabrujemo naše goste da unajme bebisiterke za noć i ostave decu kod kuće”, dodaje se u tekstu pozivnica. “Koliko god volimo decu, trudimo se da napravimo prostor za sve goste koje možemo.”

Sistem je ljude ostavio zbunjenim, i pitali su se zašto mladenci nisu jednostavno čekali da odgovore prvi izbori, već su odmah druge obavestili da spadaju u grupe nižeg prioriteta.

Jedan od korisnika društvene mreže na kojoj su korisnici podelili sliku ove pozivnice napisao je: – Kovid19 ili ne, stavljati ljude u prioritetne grupe je nepristojno.

JOKIĆ ZAVODI RED! Sitnica tokom razgovora sa medijima izbacila IZ TAKTA Srbina (VIDEO)

Ne želim da prisustvujem venčanju na koje ću biti pozvan samo ako neko drugi ne može da dođe.

Ali drugi nisu videli problem, tvrdeći: – Da, ovo se čini potpuno prihvatljivim zbog ograničenja koja su nastala zbog korona virusa. Ne bih se uvredio da budem u B ili C.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com)

Be the first to comment on "Organizuju SVADBU usred pandemije, ali ono što piše u pozivnicama je zaista PREVIŠE BEZOBRAZNO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*