OPLEO PO BiH ZVOG VAKCINA! “Vučić vas je u Sarajevu pobedio 3:0, a u Beogradu 6:0”

vakcina

Foto: Youtube/PrintScreen/FACE HD TV

Građani Bosne i Hercegovine su juče tokom dana, i u subotu došli u Srbiju da bi primili vakcinu protiv koronavirusa u Beogradu.

Oni su se odlučili na taj korak, jer u svojoj zemlji takvu priliku nisu imali, a Srbija ih je domaćinski primila kod sebe i vakcinisala.

Da su građani BiH bili oduševljeni organizacijom i gostoprimstvom u Srbiji pokazali su preko društvenih mreža, upućujući poruke zahvalnosti celoj Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću koji im je omogućio dolazak.

Ova vest je glavna tema u bosanskim medijima već danima, pa tako nije promakla ni čuvenom voditelju i novinaru Senadu Hadžifejzoviću.

On je napravio posebnu emisiju povodom ove vesti  i istakao da je Bosna i Hercegovina zahvalna Srbiji, i naglasio da je to jedna velika pobeda Vučića nad Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom, Novalićem i Dodikom.

PROČITAJTE JOŠ

DR ĐERLEK UPOZORAVA Puna šetališa su kao MARAKANA sa 50.000 navijača

– Desetine hiljade Bosanaca i Hercegovaca su danas i ovih dana u Srbiji i u Beogradu, oni su tamo na besplatnoj vakcinaciji, pobeda Vučića nad Dodikom, Komšićem, Izetbegovićem, Džaferovićem, Cvijanovićkom i Novalićem.

-U Sarajevu je pobedio 3:0 u gostima, a sada 6:0 kod kuće – rekao je Hadzifejzović na početku emisije.

On je naglasio da je to što BiH još uvek nema vakcine izdaja naroda i građana BiH.

– Ovo je izdaja naroda i građana BiH, nacionalni i građanski lideri su izdali svoje glasače i svoj narod – rekao je Hadzifejzović.

Hadzifejzović je direktno optužio predsednike i članove predsedništva svih većinskih naroda u BiH za ratove, iseljavanje i trenutnu korona krizu. Još jednom je naglasio da je ova pandemija istorijska slika poraza i debakla cele Bosne i Hercegovine.

On je na kraju emisije podelio video prilog sa vakcinacije u Beogradu, gde su građani BiH koji su došli da se vakcinišu u Srbiji podelili pozitivne utiske koje su doživeli.

 

(Dnevne.rs/Objektiv)