Ona je najskromnije dete poznatih: Roditelji su joj bogati glumci, ona zarađuje džeparac prodajući limunadu! (VIDEO)

holms

Foto: jutjub/printskrin

Glumica Kejti Holms želi da odgoji ćerku da bude skromna i pomaže drugima. Nakon što je marljivo radila na štandu, Suri je otišla da se igra u park, a povela je i svog psića

Suri Kruz (12), ćerka holivudskih glumaca Kejti Holms (39) i Toma Kruza (55), fotografi su “uhvatili” kako prodaje limunadu na štandu u Njujorku.

Iako su njeni roditelji multimilioneri, dvanaestogodišnjakinja želi da zaradi svoj džeparac. Suri je tako prodavala limunadu za 2 dolara po časi i zaradila punu kutiju novca.

Imovina Kejti Holms se procenjuje na 25 miliona dolara, dok se Tomovo bogatstvo procenjuje na vrtoglavih 570 miliona dolara.Devojčicu je čuvala dadilja, a na fotografijama se vidi da još uvek ima povređenu nogu. S obzirom na to da je Suri vešta gimnastičarka i da joj je to omiljena dnevna aktivnost, pretpostavlja se da je povredu zaradila na treningu.

BILA SAM KLINIČKI MRTVA: Životna drama glumice Kaline Kovačević! (INFO)

Kejti želi da odgoji ćerku da bude skromna i da pomaže drugima, piše People. Moguće je da će upravo novac koji je zaradila donirati nekoj humanitarnoj organizaciji.

Nakon što je marljivo radila na štandu, Suri je otišla da se igra u park, a povela je i svog psića.

“Ona je jako, jako darežljiva i jako osetljiva devojčica“, rekla je nedavno Kejti za svoju ćerku. Kejti ima puno starateljstvo nad Suri otkad se razvela od Kruza 2012. godine.

“Želim da ona zna da sam pouzdana i da može da računa na mene. Uživam u majčinskim obavezama”, kaže Kejti.

Prema pisanju Daily Mail-a, holivudski glumac Tom Kruz potpuno je zaboravio na ćerku, pa je prestao daje posećuje. Navodno je nije video pune četiri godine.

Pretpostavlja se da je glavni krivac za prekid kontakta s devojčicom sajentološka crkva. Tom je u tu zajednicu pokušao da uvuče i Suri i Kejti, ali je glumica preduzela sve kako bi se izvukla.

Kejti je od 2013. u vezi sa Džejmijem Foksom (48). Kruz je navodno tražio od bivše supruge da mu obeća da pet godina posle okončanja brakorazvodne parnice 2012. neće imati partnera.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ODudR-pfZ2w

“Kejti sme da ima vezu, samo ne sme da izlazi u javnost i da dopusti da njen partner ima kontakte sa Suri”, rekao je izvor blizak porodici za Radar. Zbog toga Kejti svoju vezu s Foksom krije od očiju javnosti.

Kejti je od 2013. u vezi sa Džejmijem Foksom (48). Kruz je navodno tražio od bivše supruge da mu obeća da pet godina posle okončanja brakorazvodne parnice 2012. neće imati partnera.

(Dnevne.rs /stil.kurir.rs /Izvor: 24sata.hr)