Ona je bila NAJLEPŠA ŽENA Jugoslavije, jedan muž joj je poginuo, drugi je VARAO GDE JE STIGAO: Ana danas sa 56 izgleda OVAKO! (FOTO)

SASSO

FOTO: SASSO.ANA63 / INSTAGRAM

Nekadašnja Mis Jugoslavije Ana Saso važila za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a ovu laskavu titulu osvojila je na takmičenju davne 1982. godine.

Anu publika najpre pamti iz kultne reklame u kojoj u mokroj, prilepljenoj majici izranja iz more, u istoj istakavši svoje bujne grudi, a i danas više od tri decenije kasnije ova manekenka izgleda savršeno!

“S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom”, rekla je Saso pre nekoliko godina za “Gloriju”.

Inače, ova Hrvatica poznata je i po burnom i neslavnom emotivnom životu; dva puta se udavala, ali oba braka su se nesrećno završila.

sossa

Podsetimo, ona je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji.

Ovaj brak ipak nije uspeo na duge staze, a Reklić je 2014. poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ni Anin brak sa pravnikom Igorom Franceskijem nije uspeo – ovaj čovek je bio izvikani šarmer i neprestano su kolale glasine da da je besramno vara sa mladim devojkama i to na oči čitavog Splita.

UPOZORENJE RHMZ: Danas stižu obilne padavine! Grom udara na Svetog Iliju, a evo kakvo nas vreme očekuje za vikend

Dve godine nakon razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale. Ipak, izgleda da je Ana našla svoju mirnu luku, jer je već više od decenije, kako pišu hrvatski mediji, u vezi sa lekarem Hrvojem Tomaševićem.

     

(Dnevne.rs /Izvor: S.P. zena.blic.rs)