OHRABRUJUĆI ZNACI: Najboljem VOZAČU FORMULE 1 zdravstveno stanje se poboljšava

formula

Foto: Instagram/Mihael Šumaher

Pojedini mediji često puštaju tekstove o Mihaelu Šumaheru iz “pouzdanih izvora”, ali jedan od ljudi koji zaista ima uvid u stanje legendarnog vozača je Ros Bron.

On je sarađivao sa Šumijem kod svih sedam titula, a u razgovoru za “Bi-Bi-Si” je dao pozitivne prognoze.

– Porodica je izabrala da Mihaelovo stanje ostane privatna stvar i ja moram to da poštujem. Mogu da kažem da postoje ohrabrujući znaci i da se svi molimo svaki dan da ih bude još više.

[adsenseyu4]

Teško mi je da kažem nešto više zbog prodice – rekao je Bron.Još jednom je naglasio da ne treba spekulisati previše o njegovom stanju.

– Postoji mnogo spekulacija i većina njih je pogrešna. Jedino što možemo jeste da se molimo svaki dan i da se nadamo da ćemo videti napredak kako bi Šumaher jednog dana mogao da u potpunosti da se oporavi od užasnih povreda – jasan je Bron.

Prokomentarisao je i borbu Nika Rozberga i Luisa Hamiltona za titulu.

– Sjajna stvar je to što ko god da pobedi zaslužiće titulu. Iz emotivnih razloga bih voleo da Niko pobedi, jer je toliko dugo bio u Luisovoj senci. Hamilton je prirodno talentovan, bolji je vozač i za nijansu brži od Rozberga, ali je Niko uporan i sve to nadoknađuje nekim drugim stvarima – zaključio je Bron.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/ Izvor:Novosti.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]