OGLASILA SE ODBEGLA MLADA IZ BiH: Svekar me je izvređao, a POTEZ mladoženje me je posebno zaboleo

Bosna

Foto: Facebook/Edin Huseljic

Ona je bosanskim medijima ispričala svoju verziju fijaska o kojim bruji region, a prema kojoj je mladoženja Edin Huseljić taj koji je pokušao da iskoristi nju i njihovo nerođeno dete kako bi se domogao novca.

– Jako mi je smešno sve! Nije za žaliti, a nije ni za plakati, nego samo za smejati se! – kaže ona.

Prvobitno mediji su objavili da je došlo do svađe mladenaca tokom same svadbe i to zbog podele novca kojim su gosti darovali mladu, koja prema tradicionalnim običajima, svima služi kafu. Mlada je navodno zahtevala da sav novac pripadne njoj, a pojavila se čak i cifra od 5.500 maraka. Elda je demantovala sve to, nazvala smešnim i dodala da je niko nije ni pitao za komenatar.

JELENI (42) U NIŠU OTKRILI RAK KOJI JE METASTAZIRAO, A U ŠVEDSKOJ PROGLAŠENA ZDRAVOM: Slali su me na lečenje kako bi uništili dokaze POGREŠNE DIJAGNOZE!

– Mene uopšte nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sledeća: Ja nikakve pare nisam pokupila, niti pokušala da pokupim, ja pare nisam ni videla kako treba jer kako znate posle kafe ide kuma i još jedna sa tablicom i tu se pare stavljaju, ja kafu delim. Kad se podeli kafa, onda se skupljaju pare. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo pare, kao njemu ide to, ja se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena, nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, mešali su se, nakon čega sam odmah izašla i vratima zalupila! Onda sam ušla nazad u restoran i sela. Što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo na svadbu – prenosi Eldine reči portal Srpskainfo.rs.

Ona je dodala da nije imala dobar odnos sa mladoženjenim ocem.

– Sedela sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k*rac i da idem slobodno jer nisam vredna tih para! Naravno izašla sam iz restorana, sedela ispred još jedan sat za šta imam svedoke gde je i mladoženjina strana bila prisutna, priča su dakle izmislili samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno para kako bi se platili troškovi svadbe pa su na mene sve svalili kako bi se ogradili od sramote – dodala je ona.

UMIRALA U BOLOVIMA OD SEPSE, LEKARI U BORU GOVORILI DA JOJ NIJE NIŠTA: Sledećeg trenutka je bila MRTVA!

Elda nastavlja svoju priču dalje.

– Ja sam na hitnoj završila trudna, u tom istom gradu, da bi se mladoženja vratio da sedi i pije sa izgovorom “šta on tu može?” Kredit sam ja podigla za šta imam i dokaz i sredila sprat u kojem je trebalo da živimo zajedno, a ne on. Iskoristio me je i šutnuo!! Sad će sve ići preko suda, ja da sam kriva ne bih ga tužila hvala i lep pozdrav svima – rekla je Elda.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Srpska info)