ODBRUSILA SLOVENAČKIM MEDIJIMA: Melanija Tramp odgovorila o bivšem dečku!

Amerika

Foto: Printscreen/instagram

Od kada je postala prva dama Amerike Melanija Tramp je postala povod za razno pisanje slovenačkih medija, a kako tvrdi i za plasiranje neistinitih priča

Zbog sve skandaloznijih članaka koji su se pojavljivali u slovenačkim medijima, Melanija Tramp je bila prinuđena da angažuje advokatoci Natašu Pirc Musar koja je zadužena za svu pravnu zaštitu.

VESELA SRPSKA SVADBA KOJA JE PRERASLA U HAOS: Kad devojka odluči da uhvati BIDERMAJER..

Nakon što se u njenoj domovini pojavila priča o navodnim Melanijinim ranim radovima u jednoj eskort agenciji, koju je objavio i “Dejli Mejl”, zatekao ju je novi skandal.

[adsenseyu5]

Celim svetom je počela da se širi priča o njenom bivšem dečku, Slovencu pod imenom Jura Zorčić koji tvrdi da mu je Melanija bila devojka ranih devedesetih godina.

“Pozvala sam ga u kancelariju zato što sam htela da mu pojasnim da Melanija ne želi da on priča o njoj. Priznala je da se poznaju, ali nikad mu nije bila devojka i zbog toga je trebalo da potpišu ugovor da će prestati pričati takve stvari”, ispričala je Nataša Pirc Musar, Melanijina advokatica.

BOJA KOJA TE PRIVUČE OTKRIVA TVOJU SUDBINU: Izaberi nijansu i pogledaj šta te čeka! (FOTO)

Priču o njenom prvom dečku potvrdio je i Bojan Požar, autor knjige ” Melanija Tramp – Poverljiva priča” koji je ispričao da mu je Zorčić izneo zanimljive podatke, koji su ga intrigirali da napiše knjigu.

“Jura mi je rekao da se sreo sa Melanijom u Njujorku i da ga je baš iznenadilo da njegova bivša devojka više voli da priča na engleskom umesto na slovenskom”, istakao je Bojan.

KOMPLETAN VIKEND HOROSKOP: Ovnovi mogu da predahnu, jedan znak biće nagrađen za svoj trud (POSAO,LJUBAV,ZDRAVLJE)

Inače, pre nego što je Melanija unajmila advokaticu, Jura Zorčić je redovno razgovarao sa novinarima raznih medija, a pokazivao je čak ulicu gde su upoznali. On je takođe govorio da Melanija nikada nije bila tipična Slovenka, ali nakon razgovoara sa Natašom sve se promenilo….

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/Izvor:Superžena)

[adsenseyu2]