OČEVA SLIKA I PRILIKA: Plod vanbračne afere, ovo je sin kojeg je slavni glumac napravio kućnoj pomoćnici! (FOTO)

glumac

Foto: AP

Njega slavni Austrijanac nije dobio u braku sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo više od 25 godina, već sa kućnom pomoćnicom koja je radila u porodičnom domu Arnolda Švarcenegera

I na prvi pogled moglo bi da se pogodi da je 18-godišnji Džozef Baena sin slavnog glumca Arnolda Švarcenegera. Međutim, njega slavni Austrijanac nije dobio u braku sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo više od 25 godina, do trenutka kada se 2011. saznalo da je Arnold njihovoj kućnoj pomoćnici napravio dete.

A sada je, čini se, mladi Džozef krenuo očevim stopama. Naime, nedavno se Baena pojavio u Malibuu u uskoj majici u kojoj je pokazao svoje razvijene mišiće, a sa dugom kosom je nesumnjivo podsećao na Švarcenegera u filmu “Konan varvarin”.

Sa njegovom majkom, Mildred Patrišom Baenom, čuveni “Terminator” je imao aferu 1998. godine. Čim se saznalo za to, bivša Arnoldova supruga se iselila iz porodičnog doma i podnela papire za razvod.

[adsenseyu1]

Kako je više puta u intervjuima izjavljivao bivši kalifornijski guverner, zbog tog svog neuspeha nikada nije prestao da se kaje. Švarceneger, navodno, godinama nije ni znao da mu je Džozef sin.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

“Kada je počeo da liči na mene, tada sam shvatio. Sklopio sam sve kockice”, izjavio je Švarceneger.

[adsenseyu1]

Inače, on i Marija imaju četvoro dece – Ketrin (26), Kristinu (24), Patrika (22) i Kristofera (18) koji je rođen samo pet dana pre svog polubrata Džozefa.

(stil.kurir.rs)