NOVI PODMUKAO UDARAC: Isplivao snimak kako Novak reketom zamalo pogađa linijskog sudiju u glavu (VIDEO)

tenis

Foto: Rojters

Mediji u SAD kao da su jedva dočekali da Novak Đoković načini jedan pogrešan korak, pa da svim silama krenu na srpskog asa. Jedan od onih koji je negativno nastrojen prema najboljem teniseru sveta je novinar “Njujork tajmsa” Ben Rotenberg, koji je promnašao video klip iz 2016. godine na kojem Đoković reketom umalo pogađa linijskog sudiju iza sebe.

Razlika je “samo” u tome što je Đoković tada ljutito krenuo da udari reketom u zemlju, a reket se odbio i umalo pogodio sudiju u glavu, koji je brzo reagovao i spasao se udarca. Ovoga puta u Njujorku, Đoković nije bio ni približno ljut kao u Parizu pe četiri godine.

– Ovaj je**o zabavni video je jedno što sam mogao da nađem, ali podsetnik da je Đoković za dlaku izbegao pogađanje linijskog sudije svoji reketom na “Frenč openu” 2016. godine zbog brzog rada nogu linijskog sudije – napisao je Rotenberg.

Par sati ranije Rotenberg je podsetio da je Đoković par puta u svojoj karijeri imao sličnih problema i da je bacajući reket umalo pogađao linijske sudije ili skupljače loptica.

 

(Dnevne.rs/Srbija Danas)