NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA: Momak manekenki Jani ogulio svu kožu sa glave, pa je okrenuo naopačke da iskrvari pored bebe!

manekenka

Foto: Facebook/Яна Касьян

Ubistvo manekenke Jane Kasijan (30) koje je uzdrmalo Los Anđeles dobilo je grozomoran nastavak nakon što su pre par dana otkriveni novi detalji zločina.

Prema pisanju Independenta, izveštaj mrtvozornika otkrio da Kasijan, za čije je ubistvo optužen njen verenik, kanadski bogataš i strip crtač Blejk Libel (35), u trenutku kada su je pronašli u sebi uopšte nije imala krvi.

„MAJKA ME SE ODREKLA I IZBACILA IZ KUĆE“: Sin Snežane Đurišić otkrio kada je sve počelo i u kakvim je odnosima sa pevačicom (FOTO)

Veruje se da je pre smrti više sati mučena u jednom losanđeleskom stanu. Ubistvo se dogodilo u maju 2016. godine, a Libel bi, ako ga proglase krivim, mogao biti osuđen na smrtnu kaznu.

[adsenseyu5]

– Koža sa temena glave Jane Kasijan odstranjena je i nije pronađena, oguljena je do kosti. Ostao je tek komad kože na vratu sleđa. Takođe, otkinuti su joj delovi desne strane lica, uključujući i desno uvo i deo lica duž linije brade, kao da ju je tu neko grizao – rekao je doktor Džejms Ribe iz kancelarije mrtvozornika.

Doktor Ribe je dodao da je ostatak njenog lica bio prekriven masnicama i ranama koje uključuju i ranu od ljudskog ugriza, a veruje se da je nesrećna žena čak najmanje osam sati bila živa nakon što su joj nanesene ove strašne povrede.

POGLEDAJTE KAKO JE KAPETAN DRAGAN PRIMIO ODLUKU SUDA: Momenat kada izriču kaznu od 15 godina zatvora (VIDEO)

Libelovi advokati su otkrili da će nastojati da svog klijenta proglase mentalno nesposobnim za suđenje.

Libel je, inače, dugo pružao otpor u trenutku kada je policija pokušavala da uđe u njihov stan u Holivudu, kako bi sakrio zločin koji je počinio. On je otac jednogodišnjeg deteta koje je rodila Kasijan, koja je inače poreklom Ukrajinka. Nesrećno dete bilo je pored svoje iskasapljene majke u trenutku kada su je pronašli, a o detetu trenutno brine majka ubijene manekenke.

Crtež male Jane otkriva STRAŠNU TAJNU: Evo šta je nacrtala u VRTIĆU, nekoliko dana posle ubistva (INFO)

Libel je u svojoj karijeri nacrtao više stripova uključujući i “Syndrome” koji je izdat 2010. godine, a režirao je i animiranu adaptaciju filma “Spaceballs” Mela Bruksa. Da stvar bude još jezivija, upravo u stripu “Syndrome” Libel piše o serijskom ubici koji ubija par a zatim ih gole kači o nožne članke kako bi im sva krv iz tela iscurila, što neverovatno podseća upravo na ubistvo koje je i sam počinio, piše britanski Telegraf.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]