NOVA PRAVILA NA CRNOGORSKOJ GRANICI: Od danas se Srbima ovaj dokument ne priznaje u Crnoj Gori!

more

Foto: printscreen/instagram

Prema nezvaničnom saznanju, uredba je na snazi od Nove godine, a do sada nije bilo nikakvih problema na granici sa Crnom Gorom

Nedavno je u našoj zemlji doneta odluka o produženja roka trajanja saobraćajnih dozvola i registarskih tablica sa sedam na devet godina, a da biste neometano otišli u inostranstvo, u policiji dobijate besplatnu potvrdu na srpskom i engleskom jeziku kojom se dokazuje da je rok važenja saobraćajne produžen.

Međutim, od ponoći, te potvrde ne važe za Crnu Goru.

Naime, Vladimir Despotović ispričao je da su njegovi roditelji, koji su se jutros uputili put primorja, vraćeni sa crnogorske granice jer, kako navodi, za Crnogorce od ponoći ne važe nikakve potvrde, samo nova saobraćajna dozvola.

OVA MAMA JE ODUŠEVILA SVET: Lekciju koju je očitala sinu (13) svako treba da pročita!

– Moji roditelji su krenuli jutros za Crnu Goru, međutim, ovi naši iz MUP-a su očigledno džaba izdavali potvrde za produženje važnosti saobraćajne dozvole, jer one od ponoći u toj zemlji više ne važe. Tako da su penzioneri od oko 70 godina morali da se vrate u Beograd, a krenuli su jutros oko 4.30. Šta im je tako nešto trebalo? – kaže on i dodaje:

– Mom ocu su u MUP-u regularno izdali potvrdu o važnosti saobraćajne dozvole i na srpskom i na engleskom, čak je dobio i novu saobraćajnu, ali sa starim podacima, to je platio, ima priznanicu, međutim, sve je džaba. Crnogorci od noćas priznaju samo novu saobraćajnu dozvolu, praktično, za njih je to jedini važeći dokument. Posavetovao sam roditelje da svrate u SUP u Prijepolju da oni provere sa policijom u Crnoj Gori tu informaciju, ako ima šanse da se na vraćaju u Beograd, međutim, majka je dobila informaciju da te potvrde o produženju saobraćajne dozvole zaista više ne važe.

BRUTALNA PORUKA O LUKI LAZIĆU: „Hoće li neki frajer zavezati jezičinu ovom indijancu“?! (FOTO)

Prema nezvaničnom saznanju, uredba je na snazi od Nove godine, a do sada nije bilo nikakvih problema na granici sa Crnom Gorom. Jedino logično objašnjenje bi moglo da bude da se na granici našao neki nadobudan i bahati policajac kome nije bio dan.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)