Nije mogla da upali auto, a kada je podigla haubu nije znala da li da PLAČE ILI DA SE SMEJE (FOTO)

ford

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Kad orasi padnu s drveta obično se nagomilaju oko stabla, pa je Krisu Persiku bilo čudno kad je ispod njegovog oraha u dvorištu kuće u Pitsburgu, Pensilvanija, primetio da ima jedva koji plod na tlu.

Misterija je rešena ove nedelje, kad ga je pozvala njegova žena Holi i rekla mu da njen auto pravi čudne zvukove i da miriše kao da nešto gori.

 – Rekao sam joj da otvori haubu i ovo je slika koju mi je poslala – napisao je Kris na Fejsbuku prilažući fotografiju koja je ubrzo postala hit na internetu. Naime, Holi je u haubi svog vozila pronašla gomilu od nekih 200 oraha i trave koju su sakupile – veverice.

– Orasi su bili svuda. Ispod akumulatora, blizu ventilatora… Oni na motoru su bili crni i definitivno su mirisali kao da su se pekli – izjavio je Kris.

auto

autoFoto: Facebook printscreen/chris persik

Njemu i njegovoj ženi trebalo je oko sat vremena da izbace većinu oraha iz haube kako bi mogli da odvezu auto do mehaničara, gde su radnici pronašli još više oraha zavučenih u mesta koja Persikovi nisu mogli da dosegnu.

OVE OSOBINE KRASE SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Sve staje u samo 3 REČI! (ASTROLOGIJA)

Auto je bio parkiran bez nadzora nekoliko nedelja pa su veverice, kako je primetio Kris, “radile veoma brzo”. On je rekao da je srećom nedavno padala kiša, inače se automobil njegove žene mogao zapaliti zbog trave oko motora.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)