NI AVIONI, NI MILIONI Tužna istina o životu Kijanu Rivsa, pokušajte da ne ZAPLAČETE

glumac

Foto: AFP 2018 / Richard Shotwel

Film o njegovom životu potresao bi svet. Odrastao je uz oca alkoholičara, izgubio je dete i ženu koju je voleo, najboljeg prijatelja i veru da će se ikada ostvariti kao otac, a njegova rođena sestra bila je na ivici života i smrti.

– Drugim ljudima je potrebno da budu srećni da bi živeli, meni nije! – reči su poznatog holvudskog glumca, muškarca kojeg bi mnoge žene volele, čoveka neospornog talenta i dobrote. Polovinu svoje imovine daje u humanitarne svrhe, vozi se gradskim prevozom, ne kupuje skupa imanja, nema telohranitelje, ne oblači markiranu odeću. Na ulici izgleda kao svaki drugi normalan čovek. Drugačiji je od holivudskih zvezda, ali ne samo po životnom stavu i načinu razmišljanja, već i po tragičnoj sudbini koja ga je pratila odmalena.

Odrastao je uz oca koji je radio sa narko-kartelom i koji je zbog dilovanja droge završio u zatvoru. Oca je poslednji put video kada je imao 13 godina. Njegova majka bila je striptizeta, a udavala se još tri puta, te su Kijano i njegova rođena sestra Kim odrastali uz nekoliko očuha.

Kao srednjoškolac je imao problema sa disleksijom i na kraju je zbog svog “nepoštovanja autoriteta”, kako je svojevremeno to definisao, napustio srednju školu.

UPOZORENJE, NOVA VIBER PREVARA Ako dobijete ovu poruku, ni slučajno je ne otvarajte, jer će vam to DEBELO NAPLATITI (FOTO)

Prvi udarac je usledio 1993. kada je od predoziranja drogom preminuo njegov najbolji prijatelj River Feniks sa kojim je dve godine ranije snimio film “Privatni Ajdaho”.

Godine 1998. upoznao je tadašnju suoprugu Dženifer Simi i ludo su se zaljubili. Ona je ostala u drugom stanju, ali se porodila u osmom mesecu trudnoće i na svet donela mrtvorođenu bebu kojoj su neutešni roditelji dali ime Ava Arčer Rivs!

Nakon toga, njegova supruga je upala u duboku depresiju i 2001. poginula je u Los Anđelesu kada se svojim automobilom zakucala u nekoliko parkiranih vozila i nekoliko puta prevrnula pre nego što je sletela dvadesetak metara dalje… Otada, po rečima njegovih prijatelja, Rivs izbegava ozbiljnije veze i bilu kakvu priču o zasnivanju porodice.

DA LI BI STE GA IKADA PREPOZNALI? Pogledajte kako danas izgleda mali Miša iz „Žikine dinastije“ (FOTO)

Tokom snimanja nastavka “Matriksa”, Kijanu je saznao da mu je sestra obolela od leukemije! Odmah je napustio filmski set i nedelje je provodio pored sestrinog kreveta u bolnici.

Tokom snimanja nastavka “Matriksa”, Kijanu je saznao da mu je sestra obolela od leukemije! Odmah je napustio filmski set i nedelje je provodio pored sestrinog kreveta u bolnici.

(Dnevne.rs/Izvor: M.R., Blic.rs)