NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U AMERICI: Dečak (8) na smrt pretukao bebu (1) (INFO)

zrtva

Foto: AP, Youtube

Zastrašujući zločin potresao je grad Birmingem u Alabami, gde je osmogodišnji dečak na smrt pretukao bebu Kelsi Luis. Katera Luis je sa svojom cimerkom rešila da izađe u grad, a svoju jednogodišnju ćerku ostavila je na čuvanje cimerkinoj deci, od kojih najstarije ima samo osam godina.

Mala Kelsi nije prestajala da plače, a osmogodišnji dečak ju je udarao pesnicama i naneo joj povrede mozga i unutrašnje krvarenje, usled čega je nesrećna beba preminula. Majke su se za to vreme zabavljale u diskoteci.Da stvar bude još gora, dve cimerke se nisu obazirale da obiđu decu kada su se vratile iz provoda u ranim jutarnjim satima, te je zločin otkriven tek dan kasnije.

– U 22 godine koliko radim u policiji ovo mi je najteži slučaj – rekao je u Šon Edvards, glasnogovornik policije u Birmingemu.

Dečak je optužen za ubistvo, a iako je maloletan, preti mu kazna od 13 godina zatvora. Trenutno se nalazi u maloletničkom pritvoru. Iz policije su saopštili da je optužnica podignuta i protiv majke ubijene devojčice.

[adsenseyu1]                         [adsenseyu1]

(V. F. /Blic)