NEVIĐENA BRUKA I SRAMOTA U CRNOJ GORI: Potukli se ISPOD OSTROGA zbog PARA!

manastir

Foto: Dnevne.rs pixabay

Anes Čičić, vlasnik turističke agencije iz Bara, glavni je akter dva incidenta koji su se u petak i subotu zbili na parkingu pred Donjim manastirom Ostrog, koje ispituje Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Naloženo je prikupljanje dodatnih obaveštenja o incidentima, nečuvenim pred ovom svetinjom, koju ovih dana hodočaste na hiljade vernika svih veroispovesti.

Prema podacima dostavljenim iz Turističke organizacije Danilovgrad, Čičićeva turistička agencija pod tim imenom ne postoji u Centralnom registru preduzetnika.

Njega su, navodno, na parkingu ispod svetinje, prošle subote pretukla dvojica službenika Turističke organizacije Danilovgrad, Radule Pavličić i Stefan Vukadinović

To je tvrdio posle privođenja u policiju u Danilovgradu, jer “prebijanje” nije prijavio, ali njegov fizički atak jesu Pavličić i Vukadinović, prilažući i video-snimak.

– Prijavili su ga u petak, kada je autobusom projurio pored njih ne želeći da plati turističku taksu, što je inače njegov uobičajeni način ponašanja – kaže, za “Novosti”, direktor Turističke organizacije Danilovgrad Ivan Dragojević, koji je i u ime TO podneo krivičnu prijavu protiv Čičića.

ČUDOTVORNI IZVOR MANASTIRA ĐUNIS: ‘Slepi progledali, nepokretni prohodali’ (VIDEO)

– Nismo želeli da prijavljujemo njegov fizički napad na naše uposlene do koga je došlo u petak, kako se ne bi uznemiravala javnost. Dogovorili smo se o tome i sa sveštenstvom u Ostrogu, ali, eto, Čičić pokušava da uvodi svoj zakon u čemu neće uspeti – kaže Dragojević, čije službenike je Baranin napao što se vidi i čuje na snimku, rečima: “Mrš, mrš, odavde.”

Direktor Dragojević naglašava da je Čičić već poznat po sličnom ponašanju.

– Pavličiću je strgao identifikacionu karticu, a potom je uzeo kamenicu i zamahivao prema njemu. Pavličić ga je isprskao sprejom, ali je on nastavio da zamahuje. U samoodbrani su ga udarili i udaljili se.

Čičić je u policiji dao svoju verziju:

– Nisam projurio pored naplatnog punkta, nego službenici TO nisu bili tu. Kada su ljudi počeli da izlaze iz autobusa, prišli su mi Vukadinović i Pavličić koji me isprskao sprejom. Uhvatio sam se za oči, a oni su počeli da me udaraju šakama. Kada sam pao na zemlju, nastavili su da me udaraju nogama. Izgubio sam svest, a kada sam se osvestio video sam da sam u manastiru i da mi sveštena lica ukazuju pomoć – kazao je posle privođenja.

SRPSKOM MUZIČARU ZAPALILI DŽIP I KAFIĆ?! Stigle mu nove JEZIVE pretnje, uplašen za porodicu

Nakon što budu prikupljena dodatna obaveštenja, Osnovno državno tužilaštvo će doneti odluku da li u postupcima aktera ima elemenata nekog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti, saopšteno je “Novostima” iz tužilaštva, povodom ovog incidenta.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti)