NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA Nije ušla u podrum 20 dana, ono što je tamo uradio njen muž ostavilo ju je bez teksta! (VIDEO)

Andrew Payne

Foto: Printscreen Youtube / Andrew Payne

Dok je ona sa ćerkom bila na odmoru, tata Endrju je odlučio da im priredi iznenađenje koje nikada neće zaboraviti

Silvija i njena ćerka vole da prave zajedno raznorazne stvarčice za kuću. Međutim, njihov dom nije imao dovoljno prostora u kojem bi ovaj tandem mogao da iskaže svu svoju kreativnost.

Ipak, i to se promenilo zahvaljujući Silvijinom suprugu.

Dok su njih dve bile na odmoru, tata Endrju je odlučio da priredi svojoj supruzi i ćerki iznenađenje koje nikada neće zaboraviti. Čitav proces je snimao kamerom, a krajnji rezultat je predivan poklon pun ljubavi i pažnje koje samo otac i suprug može da pokloni najbitnijim ženama u svom životu.

[adsenseyu1]

Za 20 dana Endrju je od podruma napravio pravu malu radionicu o kojoj su Silvija i njihova ćerka do tada mogle samo da maštaju.

“Bilo je tu užasno mnogo posla, ali pošto njih dve nisu bile tu, mogao sam na miru da radim”, napisao je Endrju na Jutjubu, koji je napravio sto, posebno osvetljenje, okrečio je zidove u svetle boje, a napravio je i posebnu prostoriju za skladištenje svih “drangulija“.

[adsenseyu1]

Pogledajte krajnji rezultat Endrjuovog truda koji se i te kako isplatio, jer je nedavno porodica preko interneta počela da prodaje svoje rukotvorine

(stil.kurir.rs)