NEVEROVATNA PRIČA: Dečaku (4) niko nije došao na rođendan, mama sve objavila na društvenoj mreži – ali ovo nije očekivala!(FOTO)

porodica

Foto: Facebook / New Idea Magazine

Svaka čast ovim divnim ljudima

Rejčel Brajanan savršeno je isplanirala proslavu četvrtog rođendana svom sinu Tenonu.

Pozvali su 12 njegovih drugara, pripremili veliku tortu u obliku Tenonovog omiljenog superheroja, grickalice, sokiće i čekali goste.

Ali, gostiju nigde nije bilo.

Zabrinuta i potresena tužnim licem njenog sina, Rejčel je kontaktirala roditelje pozvanih dečaka. Neki su joj se izvinili i rekli da su sprečeni, drugi je nisu ni udostojili odgovora.

U očaju, Rejčel je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk šta se dogodilo njoj i njenom sinu i vapila za pomoć ljudi da joj daju ideju šta da uradi kako bi oraspoložila sina i učinila da mu ovaj rođendan ne ostane u lošem sećanju, pišeDamn.com.

[adsenseyu1]

“Sedim u sobi i krišom plačem. Dvanaestoro dece bilo je pozvano na rođendan mog sina, a svi su otkazali ili mi nisu ni odgovorili na poruke. Moj sin je upravo napunio 4 godine i prvi put je trebalo stvarno da razume šta je to proslava sa prijateljima. Srce bi je bukvalno slomljeno. Povređena sam i besna. Šta mogu da uradim da ovo popravim? Ozbiljno. Napravila sam mu veliku tortu, ali neće biti nikoga da sa njim otpeva rođendansku pesmu“, požalila se Rejčel.

 Poruku je objavila na stranici Midnight Mums, čije su članice mame iz i oko Melburna u Australiji. A onda sedogodilo čudo!

Stotine čestitki počelo je da pristiže, a Rejčel je stigla poruka da povede Tenona u obližnji restoran brze hrane.

[adsenseyu1]

Rejčel je to i učinila, a tamo se nalazilo pravo iznenađenje – u restoranu se skupilo oko 30-oro dece, sa poklonima i čestitkama za Tenona!

Svi su zajedno uživali, smejali se i družili, iako se nikada ranije nisu videli, a Rejčel je sa ponosom gledala u lice svog Tenona, sa čijeg lica osmeh nije silazio.

Svaka čast ovim dobrim ljudima!

(B.M. /stil.kurir.rs)