Neverovatan gest nemačkih generala: Dosta je bilo svetskog terora SAD i NATO

vojnici

Oko sto generala i oficira nemačkog Bundesvera potpisali su otvoreno pismo u kojem su osudili politiku Zapada prema Rusiji, a tekst pisma, pod nazivom “Vojnici za mir“, objavljen je na sajtu lista “Junge velt“.

Pismo su potpisali bivši ministri odbrane Hajnc Kesler i Teodor Hofman, tri general-pukovnika, 19 general-potpukovnika, 61 general-major, uključujući kosmonauta Zigmunda Jena, nekoliko admirala, kao i više pukovnika i kapetana.

Pismo će biti poslato u Bundestag i ambasade zemalja NATO.

Svetski poredak pod rukovodstvom SAD i njihovih saveznika doveo je do ratova u Jugoslaviji, Avganistanu, Iraku, Jemenu, Sudanu, Libiji i Somaliji, navodi se u obraćanju vojnih zvaničnika, prenosi Sputnjik.

Što se tiče ukrajinske krize, visoki nemačke oficiri smatraju da strategija SAD ima za cilj “odstranjivanje Rusije, kao konkurenta, i slabljenje EU“.

Potpisnici su obratili pažnju i na “nezapamćenu medijsku kampanju“, “vojnu histeriju i rusofobiju“.

Pošto odlično znamo šta je rat, zalažemo se za mir, naglasili su pripadnici nemačke vojske.

[adsenseyu1]                  [adsenseyu1]

(Fonet)

8 Comments on "Neverovatan gest nemačkih generala: Dosta je bilo svetskog terora SAD i NATO"

 1. Promatrač | 8. May 2015. at 14:10 |

  Bogu hvala (ako ga ima ?) !

 2. skontali ovi da ce se provesti na rusiji kao i hitler pa kaze..ajmo mi kuci dok smo citavi…vide oni da Putin samara nato ko zadnju stoku..a tek sta ih ceka i njih i njihove sluge sa balkana…/ kolonije /

 3. Savovic Svjetlana | 8. May 2015. at 20:40 |

  Samo da je istina da postoji to pismo i da ga Budenstag prihvati kao ozbiljno upozorenje.

 4. Mirsad Bećirbašić | 8. May 2015. at 23:19 |

  Pametni neki ljudi…

 5. Aca Banjac | 9. May 2015. at 04:49 |

  Ne veruj Swabi…nikada…zločinac bio zločinac ostao

 6. Isus je bio precizan i jasan : Ko se mača uhvati , od mača će poginuti, ali to većina ne shvata ozbiljno a posledice su fatalne, jer ovde đavo vlada i svako ko hoće da sačuva život mora da sledi Isusa , jer je on jedina garancija a to je lično obećao svima koji hoće da Mu veruju.

 7. Pa upravu je general, zašto da neko gine za dobrobit amerike, ona se bogati na taj način, vreme je da se nato sa amerikancima razjebe. Pa niko nije lud da daje svoje živote za krvnike…

Comments are closed.