NEVERICA: Putari asfaltirali živog psa! (VIDEO)

asvalt

Foto: jutjub-printskrin

Radnici u Indiji nisu hteli da oteraju životinju koja je spavala na ivici kolovoza pa su jednostavno izlili asfalt preko nje

PUTARI su prilikom radova na putu blizu Tadž Mahala u Indiji sipali asfalt preko psa koji je spavao na ivici kolovoza.

Nisu se udostojili da probude i oteraju nesrećnu životinju, pa je ona uginula sporo i u mukama kada joj je vrela masa prekrila noge. Radnici su posle toga čak i valjkom izravnali kolovoz pa otišli, ne obazirući se na još uvek živu “kolateralnu štetu”.

https://youtu.be/x0-fjmr3wNI

Jeziv prizor dočekao je ljude koji su sledećeg jutra, u sredu, išli na posao prolazeći pored psa koji je i dalje bio na ivici života.

Besni lokalni aktivisti za prava životinja okupili su se na mestu radova, zauzeli mašine i tražili da pričaju sa predstavnikom firme koja je radila asfaltiranje.

On je izrazio žaljenje i poslao bager da otkopa leš životinje.Lokalna policija saopštila je da je pokrenuta istraga protiv izvođača radova.

(Dnevne.rs /NovostiOnline /Izvor: dailymail.co.uk)

1 Comment on "NEVERICA: Putari asfaltirali živog psa! (VIDEO)"

  1. miha bukovac | 16. June 2018. at 01:12 |

    Teško je kometarisati ljudski zverski sadistički karakter. Takvih (i sličnih) “pojava” ima i u Srbiji i na Balkanu i širom sveta, doduše, negde manje a negde više! Sećamo se da je neki sadista odrezao sve četri šape nekoj kuji pa je tako ostavio! To je bilo u Srbiji!

Comments are closed.