NESVAKIDAŠNJI INCIDENT: Izašli iz autobusa i lagano krenuli da šetaju, a onda se zemlja otvorila i progutala ih! (VIDEO)

par

Na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera, prikazani su žena i muškarac koji su lagano šetali dok im se nije dogodilo nešto sasvim neverovatno i opasno

U Južnoj Koreji dogodio se nesvakidašnji incident kada su muškarac i žena bukvalno propali kroz trotoar. Oni su izašli iz autobusa i lagano krenuli da šetaju, ne očekujući da će se zemlja na ovaj način otvoriti i progutati ih.

TATA SE OVOME NIJE NADAO: Evo šta je snimila kamera koja je bila u sobi njegovih beba bliznakinja!

Pešaci su bili neprijatno iznenađeni u trenutku kada se rupadubine oko 3 metra odjednom stvorila ispod njihovih nogu. Na svu sreću, ova rupa nije bila prevelika, pa je par prošao sa malim povredama.

Na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera postavljena u toj ulici, prikazani su žena i muškarac kako su bukvalno skliznuli kroztrotoar koji se u tom momentu urušio.

[adsenseyu4]

Slučajni prolaznici koji su videli šta se dogodilo ispred njihovih očiju, reagovali su tako što su se odmah odmaknuli od rupe.Mesto nesreće je kasnije ograđeno trakom dok se ne saniraju oštećenja koja mogu biti izuzetno opasna.

Istaga povodom ovog incidenta je u toku, a sumnja se na eroziju zemlje čiji uzrok nije poznat.

Pogledajte video:

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs/ Izvor:mirror.co.uk)