NEOBIČNO OTKRIĆE: U 72. godini slučajno saznale ISTINU koja im je promenila život iz korena! (VIDEO)

dame

Foto: jutjub/printskrin

Denice Juneski i Linda Jourdins su u 72. godini saznale neverovatnu istinu koja im je potpuno promenila život.

Denice Juneski i Linda Jourdins su u 72. godini saznale neverovatnu istinu koja im je potpuno promenila život.

Naime, one su došle do otkrića da su kao bebe zamenjene u porodilištu u Minesoti i da su proživela život namenjen onoj drugoj, piše NBC News.

Problem s poreklom otkrila je Juneski iz Minepolisa napravivši preko stranice 23andMe DNK test koji je pokazao da njena genealogija ne odgovara onoj njenih roditelja, braće i sestara.

Nišlijka Nena Ristić ostala je u šoku kada je sinoć videla šta se smestilo između saksija na prozoru: Ne znam šta je, ali sam se isterala iz pameti (FOTO)

Otprilike istovremeno Jourdeansina nećakinja iz obližnjeg Hamonda u Viskonsinu primetila je Juneskino ime na vlastitim DNK rezultatima. Tako je Linda saznala za celu priču i odlučila i sama proveriti DNK test.

One su rođene s razmakom od pola sata, rano ujutro 1945.godine. Jourdins kaže kako niko zapravo ne zna kako je došlo do zamene.

Pretpostavljaju da medicinske sestre i babice koje su tog jutra radile, više neće biti moguće pronaći, ali su krenule u potragu za objašnjenjem. Obe žene priznaju da su bile poput crnih ovaca u svojim porodicama.

Juneski kaže da je bila jedino dete koje nije imalo apsolutno nikakvog sportskog talenta, a otac koji ju je vaspitao, bio je profesionalni igrač bejzbola.

“Često sam imala osećaj da se baš ne uklapam”, rekla je Juneski.

S druge strane, Jourdens je ispričala da je ona pak bila jedina u svojoj porodici sklona sportu i do navršenih pedesetih godina igrala je softball.

Kad je imala samo 17 godina, njena majka Ročel Nelsen je umrla od raka, a sad se šali da ima novu majku – 99-godišnju Mariane Majer koja je vaspitala Juneski.

(Dnevne.rs / Kurir.rs /Izvor:/NBCNews/Foto: Printscreen Jutjub)