NEMA OGREBOTINU NA RUCI! Sudija koja je zatvorila Saru, posle incidenta nasmejana ŠETKA PO KAFIĆIMA (FOTO)

Kotor

Foto: Kurir

Sudija Jelena Stanišić koja je Saru Vidak lažno optužila da ju je napala u prostorijama Prekršajnog suda u Kotoru, samo dan nakon prijave incidenta pojavila se vidno raspoložena i nasmejana u jednom lokalu, gde je ispijala kafu sa prijateljima.

Sudija koja je poslala nevinu Beograđanku iza reštaka zbog navodnog napada prilikom izlaska s prijateljima nimalo nije izgledala kao neko ko je pretrpeo bilo kakav napad, a kamoli fizički.

ZELENA TRANSFERZALA! Drastični zaokret Donalda Trampa prema Kosovu zbog TAJNOG PROJEKTA ISLAMISTA

Pogledajte i sami fotografije dan posle incidenta u hodniku suda, koje dokazuju da sudija nema ni ogrebotinu na desnoj ruci, a kamoli druge povrede, kao i da je izuzetno dobro raspoložena i nasmejana – što nije normalno stanje za nekoga ko je doziveo navodni fizički napad!

FOTO: KURIR

– Ničim nije odavala utisak povređene osobe. Bila je nasmejana i raspoložena, a na ruci nije imala ni ogrebotinu! Nosila je haljinu bez rukava, a vidi se da nema nikakve povrede, ni ogrebotinu – kaže naš izvor.

Sudija Stanišić delovala je izuzetno dobro raspoložena, srećna i nasmejana možda zbog toga što je napravila pakao od života mladoj Srpkinji.

Sudija je na saslušanju u tužilaštvu iznela potpuno izmišljenu verziju. Navela je da je Sara nju “udarila desnom rukom odozgo, šakom po njenoj desnoj ruci”.

Studentkinja iz Beograda, prema tvrdnjama sudije, napad je nastavila tako što je “uhvatila za zglob i uvrnula joj ruku. Na ruci je imala narukvicu-brojanicu, koja je ogrebala i povredila”. Međutim, nikakve povrede desne ruke nisu bile konstatovane niti vidljive na ruci sudije.

FOTO: KURIR

– Rekla je da ju je tom prilikom brojanica ogrebala po ruci, ali niko nije video tu ogrebotinu – objašnjava naš sagovornik.

ISTINITA I POTRESNA ISPOVEST SRPKINJE: Četiri godine sam bila robinja u haremu, kada sam videla ko je Gospodar, skamenila sam se! (INFO)

Podsetimo, Sara Vidak optužena je da je izvršila krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Za ovo delo preti zatvorska kazna od 3 meseca do 5 godina.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

2 Comments on "NEMA OGREBOTINU NA RUCI! Sudija koja je zatvorila Saru, posle incidenta nasmejana ŠETKA PO KAFIĆIMA (FOTO)"

  1. kurvinska drzava, kurvinska sudkinja

  2. sve, sve najgogre joj zelim.. zavidna, ljubomorna bitanga..

Comments are closed.