“NEĆETE SE KUPAT OVĐE!” Crnogorac hteo da otera kupače sa plaže u Budvi i život mu se pretvorio u DRAMU! Reagovale i nadležne službe (VIDEO)

mobilijar

Foto: printscreen/youtube

Prava drama odigrala se na budvanskoj plaži Perazića Do, kada je zakupac mobilijara pokušao da otera meštanku jer se smestila na svoj peškir a ne na zakupljene ležaljke.

Ona je ceo incident zabeležila i postavila na društvene mreže, a slučaj je prijavila i nadležnima, nakon čega je zakupac kažnjen. Snimak postavljen na Fejsbuk uzdrmao je tamošnju javnost, budući da su odmah reagovale i nadležne službe.

Na njemu se jasno može čuti kako zakupac plažnog mobilijara grubo tera meštane, govoreći da nađu drugo mesto na plaži i da ne mogu da borave ispred ležaljki koje drugi plaćaju.

RUSKA MAFIJA ZABETONIRALA SRPSKE RADNIKE U TEMELJE HOTELA? Misteriozni nestanak Srba u Zlatnom zalivu o kome se ćuti

– Ispred mobilijara si druže, eno ti tabla tamo. Nećete se kupat ovđe – bio je odlučan zakupac, na šta mu je Budvanka odgovorila da “može da crkne”, ali da je sa plaže neće oterati.

On je nastavljao da ponavlja da se “ođe kupati neće”, na šta je Budvanka bila uporna, pa mu odgovorila sa: “Hoćemo, hoćemo, možeš da crkneš. Kako te nije sramota, došao si tu da smičeš pare i još da ćeraš meštane, ‘ajde skloni se odavde”.

Na svom Fejsbuk profilu objasnila je da je zakupac, čuvši čija je ona ćerka, došao da se izvini, ali da izvinjenje nije želela da prihvati.

– Pitala sam ga da li su druge gospođe na plaži, za čije očeve, eto, slučajno ta persona nije čula, manje vredne, pa će nastaviti da se ponaša kako se ponaša – napisala je ona.

INDEX: Tompson zabranjen u pola EU, a u Zagrebu postao ključni akter dočeka srebrnih fudbalera

Epilog ove drame, prema navodima Budvanke, jeste taj da je JP “Upravljanje morskim dobrom Crne Gore” kaznio zakupca plažnog mobilijara zato što mobilijar nije uredio u skladu sa zakonom, što je takođe obelodanila na svom Fejsbuk profilu.

Plaža Perazića Do

Plaža Perazića Do, Foto: Facebook Printscreen

(Dnevne.rs/Izvor: CDM , J. A, Blic.rs)