NAUČNO DOKAZANO: Bosanske piramide najstarije građevine na svetu (INFO)

bosna

Kako je saopšteno iz Fodancije arheološki park, bosanska piramida sunca, u mesečnom izveštaju je najbolji primer. Autentičnost piramida potvrdili su najpoznatiji stručnjaci sveta.

Naime, postojanje piramida potvrdio je i Valerij Uvarov kazavši da su Bosanske piramide najstarije građevine na svetu.

Ruski istraživač piramida i graditelj modernih piramidalnih kompleksa u St. Petersburgu, Moskvi i sibirskom Tomsku, Valerij Uvarov je, nakon dve posete bosanskim piramidama tokom 2014., izjavio: „Piramide u Visokom su jedne od najstarijih građevina koje su ikada građene na Planeti. Pre svega, te piramide su igrale ulogu GPS markera na Planeti.

Piramide u BiH osiguravaju energetski uticaj koji podiže duhovne aktivnosti“, pojasnio je Uvarov.

[adsenseyu5]

Dr. Pol Laviolet, ugledni američki interdisciplinarni naučnik, autor niza knjiga i originalnih naučnih članaka u oblasti fizike, astronomije, teorije sistema, klimatologije i drevnih tehnologija, nakon sedmodnevne posjete Visokom, napisao je u svom izveštaju: „Bosanske piramide su najveće arheološko otkriće na svetu u ovom momentu“

Slično je potvrdio i Timoti Mun pojasnivši da su delo visokorazvijene civilizacije iz praistorijskog doba.

Majkl Telinger uočio je sličnosti otkrića bosanskih piramida i megalitnih krugova u Africi. Pronalazač desetina hiljada megalitnih krugova na afričkom tlu i jedan od najatraktivnijih govornika u svetu je posle posete bosanskoj dolini piramida, s oduševljenjem pričao o sličnostima dva projekta.

Ističe da je reč o novim otkrićima koja su nailazila na jak otpor službene nauke, ali i da su oba povezana s drevnim tehnologijama i energetskim fenomenima. „Bosanske piramide su, uprkos svim otporima, postale najaktivnija arheološka lokacija na svetu“, izjavio je Telinger.

[adsenseyu1]

(nadlanu /balkanspress)

5 Comments on "NAUČNO DOKAZANO: Bosanske piramide najstarije građevine na svetu (INFO)"

  1. Da, nista od ovoga nije tacno inace, ali dvojka za trud.

    • Jeste tacno da je ovo vestacka piramida, gledao sam negde snimke gde je zemlja skliznula i videle se ploce vestacki napravljene i poredjane, kao i tunel sa takvim plocama za stranice, ali tesko da je najstarija gradjevina na planeti!
      Kod obala Japana je pronadjena gradjevina oblika zasecene piramide sa stepenicama, isklesanim zivotinjama, i koja je potopljena nakon poslednjeg ledenog doba rastom nivoa vode, a to je bilo pre vise od 30000 godina!

  2. Tacno sve,samo jedno nije,najstarija piramida i najveca je Rtanj! Sagradjena od Tau Ceta,odnosno Srba!

  3. Mnogi arheolozi kazu da je ta ‘ piramida; laz. Oni su naknadno iskopali neke tunele kroz nju.Lazno, kako to muslimani, tj ‘bosnjaci’ umeju da lazu.

    • Ne verujem, sem tih tunela na mestu gde se pojavilo kliziste se vide skoro pravilne pravougaone ploce poredjane u “plocnik”, a valjda satelitski snimak pokazuje isti raspored tih bosanskih sa egipatskim piramidama, i to sazvezdja Orionov pojas, u poziciji u kojoj je isti bio pre vise od 10 500 godina.

Comments are closed.