NAŠLA ZMIJU U WC ŠOLJI: Najveći šok je doživela kada je pozvala pomoć! (INFO)

solja

Printskrin: YouTube/ chris winters

– Jedina je sreća što ja imam običaj da uvek pre obavljanja nužde pustim malo vode iz vodokotlića i uvek spustim poklopac. Tako sam je i spazila. Taman sam krenula, kad vidim ispod mene nešto tamno, sklupčano – rekla je Hrvatica koja je u WC šolji pronašla zmiju

Verujemo da mnogi od vas imaju strah da će u WC šolji pronaći zmiju. Upravo se to desilo Sonji Delić, Hrvatici, iz Kučina kojoj se u kupatilu pojavila zmija duga jedan metar, piše Slobodna Dalmacija.

[adsenseyu5]

– Jedina je sreća što ja imam običaj da uvek pre obavljanja nužde pustim malo vode iz vodokotlića i uvek spustim poklopac. Tako sam je i spazila. Taman sam krenula, kad vidim ispod mene nešto tamno, sklupčano. Prvo mi se učinilo da je možda unuk unutra ubacio nekakvu crnu gumu ili nešto, a onda… šok! A, šta da vam kažem, doživila sam šok kad sam shvatila da je to neka zmijurina – rekla je Sonja.

Ona je odmah poklopila WC šolju i nazvala veterinarsku stanicu u Splitu, ali kako je bio vikend, verovatno nisu radili, pa je potom nazvala 112. Tamo su je uputili da mora da pozove Zagreb, jer u Splitu nema nikog zaduženog za zmije!

– A, Bože dragi, pa šta je trebalo? Da čekam da mi dođu iz Zagreba… Ko zna, možda bi Bandić (gradonačelnik Zagreba) došao, on bi to sigurno brzo i rešio – našalila se Delićeva.

Noj su čak i rekli da zmiju nikako ne sme da ubije, jer je možda reč o zaštićenoj vrsti, pa bi mogla da dobije i novčanu kaznu.

– Ma, nisam mogla da verujem šta mi taj čovek govori?! Šta je trebalo da uradi, da čekam da zmija izleže jaja ili da je uzmem za vrat, malo da je prošetam pa u šumu – rekla je za “Slobodnu Dalmaciju” Sonja.

Na kraju su joj vatrogasci došli u pomoć i oslobodili je od zmije.

[adsenseyu1]

(Slobodna Dalmacija)