NAŠE GORE LIST: Melanija Tramp postavila NEVEROVATAN uslov za selidbu u Belu kuću

Amerika

Foto: Tanjug/AP

Iako se još uvek nije zvanično uselila u Belu kuću, Melanija Tramp ima velike planove, sudeći po rečima njene šminkerke Nikol Bril. Naime, Melanija planira da jednu celu sobu pretvori u studio za lepotu u kojoj će se ulepšavati.

– Da, postojaće jedna soba u kojoj će uređivati kosu, šminku i u kojoj će stajati garderoba. Melanija želi da soba ima najbolje osvetljenje što je najvažnije za svakog šminkera, a nama će rad učiniti zanimljivijim – kaže Nikol koja sa Melanijom sarađuje više od 10 godina i koja joj je pomogla da kultiviše svoj izgled tokom kampanje.

[adsenseyu4]

Nikol je otkrila i da šminkanje Melanije Tramp traje neprekidnih sat i 15 minuta!

– Ako želite da izgledate besprekorno ceo dan, onda je to minimum vremena koje je potrebno za šminkanje – dodaje Nikol.

Kako kaže, uskoro sledi sastanak kreativnog tima zaduženog za izgled Melanije Tramp na kojem će se odlučiti kako će prva dama izgledati na inauguraciji.

– Melanija nas uvek usmeri u kom smeru želi da je stilizujemo i zna kako želi da izgleda. Nama to umnogome olakšava posao i mi zapravo samo realizujemo njenu ideju – zaključila je Nikol Bril.

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

1 Comment on "NAŠE GORE LIST: Melanija Tramp postavila NEVEROVATAN uslov za selidbu u Belu kuću"

  1. 5c1zlh You made some clear points there. I did a search on the subject matter and found most people will agree with your site.

Comments are closed.