Nakon sedam meseci braka IZGUBIO PAMĆENJE I POSTAO INVALID: Zbog odluke žene SVET JE ZANEMEO! (VIDEO) (FOTO)

par

Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning

Verujem lekarima i znam da se razumeju u ono što rade, ali to ne znači da su uvek u pravu. Ako verujete u Boga i osećate da činite ono što treba, poslušajte sebe, poručila je hrabra devojka

Denijel je devojka koja je uspela da pronađe ono o čemu svaka devojka sanja – pravu ljubav.

Upoznala je Metjua i udala se za njega, ali nakon samo sedam meseci braka, užasna realnost probudila ju je iz njene savršene bajke – Metju je doživeo saobraćajnu nesreću, a katastrofalan pad sa motocikla ostavio je strašne posledice.

“Rekli su mi da se 99 odsto ljudi sa ovakvim povredama nikad ne probude“, priseća se Danijel trenutka kada su joj lekari rekli da bi ozbiljno trebalo da razmisli o isključivanju aparata koji su Metjua održavali u životu.

Danijel nije mogla tako nešto ni da zamisli i odlučila je da ih ne posluša. Nakon tri meseca, shvatila je da je donela dobru odluku – njen suprug se probudio!

Ali, muke su tek počele – Metju nije mogao da govori, hoda, a izgubio je i pamćenje, nije se sećao čak ni svoje supruge.

Da bi napravio ikakav pomak u oporavku, Metjuu je bila potrebna dugotrajna terapija, na šta je Danijel odmah pristala.

Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning

Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning

Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning

Pomagala mu je u svemu, pridržavala ga da bi uspeo da postavi vrh na novogodišnju jelku, učila ga da hoda, podsećala ga na sve ono što se dešavalo pre nego što je izgubio pamćenje.

Ni pored svog njenog truda, nije bilo lako, sada im je falilo i novca. Osiguranje je pokrilo samo bolničke troškove i malo terapije, a za sve ostalo Danijel je morala da se snađe.

Tako je ona odlučila da na internetu objavi njihovu priču i zamoli ljude dobre volje da doniraju koliko mogu za lečenje njenog muža. I to je bila dobra odluka – dirnuti pričom, korisnici društvenih mreža donirali su novac i delili priču, pa je potrebna suma ubrzo prikupljena.

“Verujem lekarima i znam da se razumeju u ono što rade, ali to ne znači da su uvek u pravu. Ako verujete u Boga i osećate da činite ono što treba, poslušajte sebe“, poručila je Danijel.

“On ju je i poslao u moj život, tako da sam siguran da Bog zna šta radi“, dodaje Metju, još uvek polako i teško sričući reči.

Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning Foto: Youtube printscreen / CBS This Morning

Pogledajte njihovu dirljivu priču u videu!

Danas, Danijel se i dalje bori da se Metju potpuno oporavi, a kako se njegovo zdravstveno stanje poboljšava, mladi par pravi sve veće planove i želi da se ostvari u jednoj od najvažnijih uloga u životu – da postanu roditelji.

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)