NAKON 28 GODINA PRIZNALA DA NIJE SLEPA: Zbog toga je sada svi preziru, a tek će skupo platiti!

marama

Foto ilustracija: Pixabay

Karmen Himenes (57) iz Madrida je pre skoro 28 godina postala potpuno slepa zbog ozbiljne povrede oka. To je priča koju je ispričala svima, uključujući i svoju porodicu, a sve zbog toga što zapravo nije želela da pozdravlja ljude koje sretne.

Ona je nedavno otkrila da je oduvek videla savršeno, što je njenu porodicu ostavilo u šoku, iako su oduvek sumnjali da postoji nešto čudno u njenoj priči da je slepa.

Njen muž je rekao novinarima da se ona uvek sama našminka savršeno, a često su je uhvatili da pokušava da krajičkom oka pogleda TV.

Ona nikada nije priznala da je lagala oko svog stanja, sve do skoro.

Nikome naravno nije jasno šta je navelo na to, ali radi se o tome da je želela da izbegne da razgovara sa ljudima koji joj se ne sviđaju.

[adsenseyu4]

– Bilo mi je muka od toga da srećem ljude na ulici i da zastajem da bih im se javila. Nikada nisam bila druželjubiva i time što sam se pravila da sam slepa lako sam mogla da izbegnem društvene obaveze – rekla je Karmen za Skaj Njuz.

Osim toga što će porodici i mnogim drugim ljudima morati da objasni zašto ih je godinama lagala, Karmen će imati i probleme sa zakonom jer je godinama, kao slepa osoba, od države dobijala specijalnu finansijsku pomoć.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]