NAJNOVIJE ŽRTVE SNEŽNE OLUJE: Olga Perković i njen sedmogodišnji sin poginuli kad se na njih SRUČIO SNEG sa krova kuće

krov

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Najnovije žrtve snežne oluje u SAD su 50-godišnja žena i njen sedmogodišnji sin, koji su stradali u Kaliforniji kada se na njih sručio sneg s krova njihove vikendice.

Oni su pronađeni pod snegom na samo korak od ulaznih vrata vikendice, a vlasti severne Kalifornije ocenjuju da je reč o čudnoj nesreći.

Iz kancelarije šerifa u okrugu Alpajn kažu da su Olga Perković (50) i njen sin Aron Gudštaj bili na skijanju u Kirkvudu, a pri povratku kući velika količina snega, otprilike veličine prikolice, obrušila se s krova i zatrpalo ih je sa skoro metar snega.

TRI DANA NAKON NJENOG MEDENOG MESECA, RODITELJI SU ISKOPALI ĆERKI GROB: 30 godina su čuvali tajnu (FOTO)

Snažna oluja koja je pogodila istočni deo SAD, do sada je odnela najmanje devet života, a 1,5 miliona ljudi ostalo je bez struje.

Olga Perković

FOTO: LINKEDIN / PROMO Olga Perković

Oluja je izazvala poplave i obarala drveće, a zabeleženi su naleti vetra od 145 kilometara na sat.

Guverneri američkih država Masačusetsa i Njujorka proglasili su vanredno stanje, a ranije su to uradili guverneri Merilenda i Virdžinije. Nacionala služba za vreme javlja da su danas vetrovi oslabili, a da postoji mogućnost da će visoke plime pogoditi Majn, Masačusets, Roud Ajlend i Long Ajlend.

Među poginulima su dva dečaka – šestogodišnjak iz Virdžinije i 11-godišnjak iz države Njujork, a drveće koje je u naletu oluje padalo usmrtilo je i dva muškarca iz Virdžinije i Njuporta, dok je 77-godišnja žena nastradala ispred svoje kuće kod Baltimora.

Nova oluja nazvana je “Vindmagedon”, zahvatila je područje od Severne Karoline do Mejna.

DA LI SE POVLAČI IZ GLUME ZBOG BOLESTI? Dragan Jovanović objašnjava da nije reč o takvoj odluci

Fotografije i snimci palog drveća objavljene su u velikom broju na društvenim mrežama.

Aviokompanije su na severoistoku SAD otkazale više od 2.800 letova, dok su aerodromi u gradu Njujorku u skoro potpunom zastoju. Federalna vlada zatvorila je na jedan dan sve kancelarije u zoni Vašingtona.

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Jovana Joksimović pokazala lice bez šminke u cik zore! (FOTO)

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Tanjug)