Na Marsu življe nego što se mislilo: Evo koje najnovije otkriće je zaprepastilo naučnike (VIDEO)

nasa

Foto: in4s.net

Nasine fotografije su uvek bile popularne među onima koji su uvereni da je NASA već otkrila život van Zemlje. Ovog puta na jednoj od fotografija oni su uočili „vanzemaljku sa grdima i dugom kosom“ koja „iz daljine posmatra“ rover Kjuriositi.

Fotografija koju je nedavno napravio rover koji istražuje površinu Marsa privukla je pažnju ljudi uverenih da na Marsu postoji život. Na sajtu areazone51ufos.blogspot.be i na sajtu „UFO Sighting Daily“ pokrenuta je velika diskusija.

[adsenseyu5]

Izgleda kao delimično obučena žena. Deluje kao da ima grudi, na šta upućuje senka u tom predelu. Mogu se videti i dve ruke koje su svetlije u donosu na odeću i glava sa dugom crnom kosom – piše u članku na sajtu.

Autor članka nije siguran da li je ovo statua „iz davnih vremena“ ili živa žena.

Tako mala statua lako bi bila uništena, pa su veće šanse da je u pitanju živa žena – piše u članku.

Prema onima koji detaljno proučavaju fotografije sa crvene planete, na njoj ima i drugih živih bića. Pre nekoliko dana korisnici društvenih mreža uočili su na površini Marsa čudno biće za koje se pričalo da je „pauk“, „vanzemaljac“ i „kraba“.

[adsenseyu1]

Teoretičari zavere uvereni su i da su na Marsu videli „lebdeću vanzemaljsku loptu“, koju je 10. aprila 2015. snimio rover.

Ovo je drevna tehnologija, a lopta i dan-danas lebdi iznad površine. Niko ne zna kako, ali znamo da ju je napravila tehnološki napredna vrsta – piše na sajtu „UFO Sighting Daily“.

Pogledajte snimak u kom teoretišu o njoj:

(Blic)

3 Comments on "Na Marsu življe nego što se mislilo: Evo koje najnovije otkriće je zaprepastilo naučnike (VIDEO)"

  1. Kome vi dumate, niste ispitali zemlju na kojoj živite a da znate nešto o marsu,avijon znase gde krene nestane na putu i nikad ga ne pronađete, to su bajke za bebe do vrtića.

    • A ti ni da pises nisi naucio, a osecas se pozvanim da drugima pametujes o svemiru i drugim planetama.

    • Nije avijon nego avion. Ja sam se vozio aviJonom pa nisam nestao sa njim, a tebi se pamet rasplinula unutar traktora, malo od vrucine, a malo od rodjenja.

Comments are closed.