Muž je godinu dana kuvao ženi kafu, a ona se svaki put osećala loše: Onda je postavila kameru i uhvatila ga na delu! (VIDEO)

depresija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Svaki put nakon što bi joj muž doneo kafu, Tereza Kozlovski iz Mičigena bi se razbolela.

Kako bi razrešila tu čudnu pojavu odlučila je da postavi skrivenu kameru u svom domu, a ono što je videla šokiralo ju je.

Na snimcima je jasno videla da joj suprug Brajan svaki put u piće dodaje neku tečnost, za šta se kasnije ispostavilo da je antihistaminik.

Trovao ju je od 2018. godine, a Tereza kaže da bi se nakon konzumiranja otrovanog pića osećala umorno, slabo te joj se vid zamućivao zbog čega je posumnjala da suprug želi da je ubije. Kazala je i da je jednom prilikom skoro zaspala vozeći automobil.

– Osetila sam strašnu hladnoću, kao da me lovio opasni predator, ali u ovoj noćnoj mori predator je bio Brajan – kazala je Tereza opisujući trenutak otkrivanja istine.

Brajan advokat kazao je da se optuženi pokajao i rekao kako je sve činio zbog “ružne rastave koju su prolazili”.

Zbog toga je kažnjen sa samo 60 dana zatvora, što je razbesnilo tužioca.

– Neverovatno je da je neto ko je počinio takav zločin, ko je ugrozio život svoje supruge, ali i mnogih drugih, dobio tako blagu kaznu i može slobodno da šeta.

 

Srećni smo da žrtva nije zaspala vozeći automobil, što je moglo da prouzrokuje njenu smrt ili smrt drugih – rekao je tužilac Erik Smit.

Užas..

 

Dnevne.rs, Novosti