“MOŽDA ŽELITE MOG MUŽA”: Znala je da umire, a onda je za novine napisala kolumnu zbog koje je njen suprug ostao u NEVERICI (VIDEO) (FOTO)

Ejmi Kruz

Foto: Youtube printscreen/TODAY

Neke ljubavi su jače i od smrti, a čin onih koji su znali da odlaze sa ovoga sveta prema svojim bližnjima, neretko nas ostavljaju bez teksta

Ejmi Kruz Rosental, spisateljica i pisac bestselera iz Čikaga, preminula je 2017. godine posle duge borbe sa rakom jajnika, ali je pre toga uspela da napiše tekst sa nasloviom “Možda želite da se venčate sa mojim mužem” u kojem je svog supruga Džejsona Rosentala, navela kao osobu u koju lako možete da se zaljubite.

Nakon dve nedelje od objavljivanja eseja, ona je preminula.Danas, Džejson i ćerka preminule spisateljice sastavljaju njeno pisano zaveštanje u nameri da od toga naprave knjigu za decu.

– Jedan od najemotivnijih delova ove saradnje jeste njena emotivna pozadina, odnosno to što će ona ponovo ujediniti nas troje u procesu stvaranja – rekla je Paris Rosental, ćerka preminule spisateljice, dodajući da će naziv knjige biti “Dragi dečače” i ona će biti nastavak knjige “Draga devojčice” koja je posthumno objavljena.

Njen otac je izjavio da ga je u početku prestrašila ideja da napiše knjigu za decu, ali je onda shvatio kako je čitav projekat samo zbližio njega i ćerku.

– Razgovarali smo o tome i brzo smo se složili da bi to bila dobra ideja – rekao je on.

Na pitanje da li je krenuo dalje na ljubavnom putu i na taj način ostvario želju svoje preminule supruge, nije želeo da da odgovor.

Kako se navodi, Ejmi Rosental je u svom eseju za Njujork Tajms napisala sve što voli kod svog supruga.

– Ako tražite sanjara, “ajmo na put” drugara, Džejson je čovek za vas. Ovakav je on čovek: Pojavio se na prvom ultrazvuku trudnoće sa cvećem.

To je čovek koji je, zbog toga što ustaje ranije, uvek pravio neke ludorije sa osmehom i kafom – napisala je ona tada između ostalog.

NARODNI OBIČAJI NA VELIKI PETAK: Žene danas OBAVEZNO treba da operu kosu, a uveče svaka devojka treba da uradi OVU STVAR!

(Dnevne.rs /Izvor: