MLADI PRISTALICA USTAŠKOG POKRETA DEMONSTRIRAO SILU NAD NOVINAREM: Stariji muškarac mu prišao i “POSLAO GA NA MESTO” (VIDEO)

ustaša

Foto: printscreen/youtube

Dešavanja u Blajburgu gde se juče okupilo na hiljade hrvatskih nacionalista.

– Smeća jedna, nemoj mene snimat’ – dovikivali su hrvatski mladići novinarima, kako svojim sunarodnicima, tako i onima iz Slovenije, koji u Austriji prate održavanje komemoracije povodom 73. godišnjice Slučaja Blajburg.

Na skupu koji je ocenjen kao “najveće okupljanje profašista i desničara-ekstremista u Evropi”, došlo je do koškanja nekoliko nadobudnih mladića i snimatelja koji su radili svoj posao.

NAJPOZNATIJI TIM SPECIJALACA NA SVETU: Oni su eliminisali teroriste koji planirali napad na Putina i Vučića u Moskvi (VIDEO)

– Hoćeš jedan na jedan? Je*em ti mater u pi*ku – dovikivao je momak sa hrvatskom šahovnicom na majici novinaru Index-a, piše ovaj portal.

On je bahato oduzeo novinaru telefon iz ruke, demonstrirajući silu, sve mu dok stariji muškarac iz organizacije nije prišao i “poslao ga na mesto”. Istog trena je znatno niži klinac novinaru vratio mobilni, kao da ne zna o čemu se radi, te prestao da se šepuri.

Delovao je vrlo poraženo i posramljeno u tom trenutku.

– Jesam li te upozorio, na području si Austrije!

SUROVA SUDBINA PUTINOVIH RODITELJA: Rano su ostali bez sinova, a njegov otac je u poslednjem trenutku spasio život supruzi (FOTO)

– Imaš pet sekundi da se prebaciš tamo, ovo ti je poslednje upozorenje. Jedan, dva, tri, na onu stranu – rekao mu je organizator, na šta je mladić počeo da se povlači, ali i da nezadovoljno jadikuje kako “on ne sme tu da stoji, a novinar sme”.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Index.hr)