MISTERIJA: Vernicima se Isus ukazao na klizištu (VIDEO)

kliziste
Kada su čuli da je zemlja koja se odronila poprimila oblik Isusuvog lica, stotine vernika pohrlilo je prema brdovitom području Kolumbije. „Isusovo lice“ pojavilo se u subotu na brdu pored Putumajoa u Kolumbiji, a zbog broja vernika koji dolaze da vide ovo „čudo“ policija konstatno dežura u blizini.

Među posetiocima ovog kolumbijskog „čuda“ našli su se, pored vernika, i oni koji vide priliku za brzu zaradu. Lokalni zemljoposednici počeli su da naplaćuju ulaz posetiocima.

Ispovest doktorke: Bila sam mrtva 3 dana i prošla kroz Raj, Čistilište i Pakao! (VIDEO)

– Ako verujete u Isusa, videćete njegovu sliku – kaže Ksimena Rozero Arango.

Fotografija Isusovog lika na brdu postala je popularna na društvenim mrežama, ali nisu svi impresionirani ovim „čudom“. „Čestitam onima koji mogu da vide Isusovo lice na klizištu“, napisao je jedan korisnik na Tviteru, dok je drugi dodao da „vidi samo zemlju pokruženu rastinjem“.

[adsenseyu4]

Do sada se Isusov lik pojavljivao na raznim predmetima, na zidovima, na hrani, panjevima i rublju. Tako se 2012. godine pojavio na zidu kuće u Severnom Jorkširu u Velikoj Britaniji. Medicinska sestra Aleks Koton pronašla je Isusov lik u odvodu u svojoj kući.

Pogledajte snimak koji je nastao povodom ovog događaja:

[adsenseyu1]
(Blic)