MILOVA PEVAČICA: Jadranka od Đukanovića zaradila stan od 150.000 evra

koncert

Foto: prinskrin

Javnost u Srbiji je šokirana gestom Jadranke Barjaktarović, koja je pre nekoliko dana u centru Podgorice zajedno sa masom pristalica Mila Đukanovića pevala stihove “Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije”!

Poznato je da je nekadašnja takmičarka “Zvezda Granda” rodom iz Crne Gore i da njena familija živi tamo, a isto tako zna se da je svoju karijeru počela i izgradila u Beogradu. Ovde je nastupala, po sopstvenom priznanju, nekoliko godina na splavovima i u klubovima i bila jedna od najtraženijih pevačica. Šta se u međuvremenu desilo i zbog čega je Jadranka preko noći promenila stav o Srbiji, državi u kojoj joj je data mogućnost da se profesionalno afirmiše, novinari “Kurira” su se raspitali kod ljudi iz njenog bliskog okruženja.

Dobija pare od DPs

Prema rečima pevačicinih prijatelja, razlog je novac. Ona je naime, navodno već godinama na platnom spisku Demokratske partije socijalista (DPS), čiji je lider Milo Đukanović, i glavna je “zvezda” na svim njihovim proslavama, kako privatnim, tako i stranačkim. Prema rečima sagovornika beogradskog dnevnika, zahvaljujući tome Barjaktarovićeva je uspela da za kratko vreme kupi luksuznu nekretninu u širem centru Podgorice, koja ima blizu sto kvadrata, a procenjuje se da je njena vrednost negde oko 150.000 evra. U tom stanu Jadranka živi, dok u iznajmljeni salonac u Beogradu dolazi samo kad ima obaveze u Srbiji.

POSLEDNJI DETALJI UBISTVA U ZRENJANINU: Stanislava ubadala supruga sa dva noža u glavu i grudi

Pravdala se

– Nastupala sam u Podgorici u jednom klubu i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u gradu. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka, volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me poznaju znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume, nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam – rekla je Jadranka za beogradski Blic.

 

(Dnevne.rs/Kurir)