MILO U PASIVNOJ SITUACIJI: Đukanović odlaže pitanje SPC i SRPSKIH SVETINJA, evo i do kada

Ostrog

Foto: Tanjug/AP, pixabay

ANB-u je naloženo da u najkraćem roku otkriju odakle stižu napadi na Roćena, odnosno na Đukanovića.

Suočeni sa najnovijom aferom prisluškivanih telefonskih razgovora, u kojoj je glavni akter Milan Roćen, vrh DPS je odlučio da pitanje SPC odloži za jesen, potvrđeno je u vrhu vladajuće partije.

Pošto se afera oko Roćena zahuktava, a spremaju se i novi snimci, DPS je procenio da nemaju snage da biju bitku na dva fronta, s obzirom da ni u samoj partiji ne vlada potpuna harmonija.

Zato je Đukanović odlučio da se crkveno pitanje prolongira za jesen.

PAKAO ZA SRPSKU DECU: Na današnji dan su USTAŠE OSNOVALE dečiji koncentracioni logor u Jastrebarskom

– Pitanje imovine SPC je mnogo kompleksnije nego što se vrhu DPS-a činilo u prvi mah. Jasno je da ima otpora i u samom DPS-u, još kad se na to nadovežu afere koje je otvorio Duško Knežević, kao i ova najnovija sa prisluškivanim razgovorima, onda je logično da Đukanović prolongira pitanje crkvene imovine – kaže neimenovani izvor.

Nakon što je, posle propasti protesta “Odupri se”, Đukanović uspeo da se stabilizuje, pokušao je da kroz Zakon o slobodi veroispovesti, krene u kontraofanzivu. Međutim, u međuvremenu se desila afera prisluškivanih telefonskih razgovora, tako je Đukanović trenutno ponovno u pasivnoj situaciji.

                 

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Borba.me)