Menadžer Lipman otkrio uzrok neočekivane smrti Džordža Majkla! (INFO)

kuca

Foto: Reuters

Britanski pevač Džordž Majkl umro je zbog slabosti srca, izjavio je danas njegov menadžer Majkl Lipman, dok njegovi obožavaoci ispred vrata njegove kuće pored Temze ostavljaju cveće i poruke zahvalnosti za divan glas i pesme.

Porodica poznatog engleskog pevača i kompozitora saopštila je da je 53-godišnji Majkl “umro mirno”, na Božić, u svom domu u Goringu.

[adsenseyu4]

“Sa velikom tugom možemo samo da potvrdimo da je naš voljeni sin, brat i prijatelj Džordž preminuo mirno, tokom Božićnih praznika”, navela je porodica u saopštenju i zamolila da se ispoštuje privatnost u “ovom teškom vremenu prepunom emocija”, prenosi BBC.

Porodica je preko agenta Džordža Majkla saopštila da dalje neće davati nikakve izjave.

Foto: ReuetersFoto: Reueters

Policija je saopštila da smrt popularnog pevača tretira kao neočekivanu, ali da nisu uočili nijednu sumnjivu okolnost. Hitna pomoć je pozvana u Majklovu kuću juče oko 15:00, a bila je prisutna i policija, i na licu mesta su konstatovali smrt.

“U ovom trenutku, smrt se tretira kao neobjašnjena, ali nije sumnjiva. Pravovremeno će biti sprovedene pretrage posle smrti”, saopštili su oni.

[adsenseyu1]

Ispred Majklove kuće u Goringu, pored Temze, njegovi obožavaoci danas su, između ostalih predmeta, ostavili mali venac u obliku srca i ružu, navodi Bi-Bi-Si.

Foto: ReutersFoto: Reuters

Džordž Majkl je grčkog porekla i pravo ime mu je Jorgos Kirijakos Panajotu, a rođen je 25. juna 1963. u Londonu. Karijeru je započeo u grupi “Vem”, a nakon toga je nastavio kao uspešan solista.

Tokom karijere koja je trajala skoro četiri decenije, prodao je više od 100 miliona albuma. Osim zbog muzike, novinske stupce punio je i zbog svog seksualnog opredeljenja i korišćenja droge.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /stil.kurir /Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]