MELANIJA TRAMP u samo 15 sekundi rekla SVE ŠTO JE TREBALO, za šta je Mišel Obami trebalo 20 minuta (VIDEO)

Melanija

Foto: Printscreen/youtube

Gospođa Tramp je negodovala glavom kada su je pitali da održi govor na svečanoj večeri uoči inauguracije

Melanija Tramp, rođena u Sloveniji kao Melanija Knavs i treća supruga Donalda Trumpa, danas će postati prva dama SAD. Melanija nije krila da ona ne želi da priča na balovima koji prethode inauguraciji i to je jasno pokazala.

[adsenseyu4]

Gospođa Tramp je negodovala glavom kada su je pitali da održi govor na svečanoj večeri uoči inauguracije.

Ali, kao prava prva dama, popela se na binu i održala govor na kojem je na kraju rekla: “Učinićemo Ameriku ponovo velikom”.

– Divno je biti ovde i hvala vam na podršci. Sutra počinjemo da radimo. Ispred nas je dosta odgovornosti, puno toga oko čega treba da se pobrinemo. Učinićemo Ameriku ponovo velikom – rekla je Melanija u svom govoru dugom 15 sekundi.

Zatim je usledio aplauz publike i poljubac u obraz od budućeg predsednika SADPoređenja radi, govor supruge Baraka Obame, Mišel, trajao je 20 minuta

Bivša manekenka koja govori pet jezika retko se pojavljuje u javnosti, ali je stala uz Trampa kada je isplivao snimak njegovog vulgarnog hvalisanja o “osvajanju” žena, prenosi Hina.

Melanija Tramp neće poštovati tradiciju i neće se odmah preseliti u Belu kuću nego će ostati u Njujorku dok njihov desetogodišnji sin Baron ne završi školsku godinu.

Nije poznato kakvu će javnu ulogu preuzeti, iako je obećala da će biti “tradicionalna prva dama, poput Džeki Kenedi” i boriti se protiv zlostavljanja na internetu i pomagati siromašnim ženama.

[adsenseyu1]

Pogledajte video:

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "MELANIJA TRAMP u samo 15 sekundi rekla SVE ŠTO JE TREBALO, za šta je Mišel Obami trebalo 20 minuta (VIDEO)"

  1. 4DtzpK In the event y?u аАааАТƒan at аАааАТƒhoose a coupon

Comments are closed.