MELANIJA TRAMP BLISTALA U BRISELU MEĐU PRVIM DAMAMA: Jedan gospodin je privukao VIŠE PAŽNJE MEDIJA! (FOTO)

dama

Foto: Rojters

Dok su čelnici zemalja u Briselu raspravljali o svetskoj politici, prve dame i ovaj gospodin su se šetali muzejem Magrit i pozirali u kraljevskom dvorcu Laken

Prve dame svetskih lidera na sastanku NATO-a u Briselu su dobile u četvrtak i prvog gospodina – to je Gotje Desteni, surpug premijera Luksembourga Havijera Betela. Pozirao je i na fotografiji s prvim damama koje su došle u Brisel sa svojim muževima.

Dok su čelnici zemalja raspravljali o svetskoj politici, prve dame i ovaj gospodin su se šetali muzejem Magrit i pozirali u kraljevskom dvorcu Laken.

Desteni je pozirao iza Melanije Tramp i prve dame Turske Emine Gulbaran Erdogan. Gotje, belgijski arhitekta i Havijer Betel venčali su se 2015. godine, čim je Luksemburg legalizovao istopolne brakove.

[adsenseyu1]

Havijer Betel je prvi EU lider koji je sklopio istopolni brak. Betel je ranije rekao da ljudi u Luksemburgu ne mare za to da li je neko gej ili nije.

BAJKA zvana „MELANIJA TRAMP“: Od Titove pionirke do PRVE DAME Amerike (FOTO)

Betel je prvi premijer Luksemburga koji se javno deklarisao kao gej. U vezi je s arhitektom od marta 2010. godine. Verili su se 2014. godine.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Desteni ne bi bio sam među ženama da su u Brisel doputovali Joakim Zauer i Jakov Kitarović, supruzi nemačke kancelarke Angele Merkel i hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović.

NAKON 30 GODINA: OLIVER DRAGOJEVIĆ iskreno o srpskim pevačima

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs/Izvor:expres.hr)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]