MELANIJA TRAM UGOSTILA KRALJICU RANIJU OD JORDANA: Da li primećujete šta ne štima na ovim fotogtafijama (FOTO)

Tramp

Foto: Reuter/ Yuri Gripas

Melanija Tramp možda ne živi u Beloj kući, ali se u njoj oseća kao domaćica, pogotovo kada joj dolaze gosti. Tako je bilo i u sredu kada je ugostila kralja Abdulaha II i kraljicu Raniju od Jordana.

U smaragdno zelenoj haljini dugih rukava i crnIM kaišu, te visokim crnim salonkama, Melanija je pozdravila kraljevski par, ponosno stojeći pored predsednika Trampa.

Kraljica Ranija je nosila tamnu haljinu dugih rukava, a oko vrata je imala belu maramu, što su mnogi prokomentarisali kao više nego sveden izraz inače prilično moderne kraljice Jordana.

 

[adsenseyu4]

Par se sastao u Ovalnoj sobi, da razmene informacije o ratu u Siriji i antiterorizmu. Odmah nakon prvih fotografija predsedničkog i kraljevskog para, tviteraši su komentarisali onu na kojoj muškarci sede a žene smerno stoje iznad njih.

Foto: Reuter/ Kevin Lamarque

Foto: Reuter/ Kevin Lamarque

 

I kraljica i Melanija imaju važnu ulogu u borbi protiv diskriminacije žena, a na ovakom važnom sastanku kao da nisu planirane, pa im ni stolice nisu nađene.

One su sve vreme stajale iznad svojih muževa, smerno se smeškajući.

Foto: Reuter/ Kevin Lamarque

Foto: Reuter/ Kevin Lamarque

 

[adsenseyu1]

Nešto kasnije su nastavile svoj sastanak odvojeno od muževa. Obišle su fakultete i razgovarale sa studentima. Za kraljicu Raniju, edukacija je veoma bitna kao i jednakost žena i devojaka za koje se ona strastveno bori.

Foto: Reuter/ Joshua Roberts

Foto: Reuter/ Kevin Lamarque

(Dnevne.rs/Izvor/Stil.Kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]