MAJKA MONSTRUM POKUŠALA DA PRODA NEVINOST ĆERKE (13) ZA 19.000 DOLARA: Uhapšena je u zasedi policije i sada je čeka kazna (VIDEO)

prodaja

Foto: Printskrin/Russian Interior Ministry

Irina Gladkik (35) iz Rusije uhapšena je zbog pokušaja da proda devičanstvo svoje 13-godišnje ćerke bogatašu za milion i po rubalja, piše “Dejli mejl”

Majka, koja kako piše na društvenim medijima radi kao agent za prodaju nekretnina, uhapšena je u zasedi policije zajedno sa svojom prijateljicom.

Irina i njena prijateljica odletele su iz Čeljabinska za Moskvu sa maloletnom devojčicom kako bi prodale njeno devičanstvo “bogatom klijentu” za milion i po rubalja (19.000 dolara).

Majka je priznala zločin tokom ispitivanja, na šokantnom snimku koje je objavilo rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

– Došle smo u Moskvu da upoznamo bogataša kako bi dobili finansijsku pomoć za davanje seksualnih usluga od strane moje ćerke – rekla je majka.

Irinina 25-godišnja prijateljica rekla je da je cilj putovanja bio “prodati prava na prvu noć” sa devojčicom. Majka i njena prijateljica su uhapšene u operaciji zasede u restoranu-splavu u Moskvi.

SRPSKI VIDOVNJAK OTKRIVA: Svedok ubistva je otrovan, Jelenin ubica je javna ličnost, evo i kada će biti uhapšen!?

Irina nije znala da pregovara sa policijskim službenikom koji je radio prerušen dok je ona sklapala ugovor o prodaji ćerkinog devičanstva.

Čim je uzela novac, majka je uhapšena. Devojčica je odmah zbrinuta, a prvo je prevezena u moskovsku bolnicu, ističe “Dejli mejl”.

– Irina Gladkik ima i sina. Ona i njena prijateljica zarađuju prodajom sopstvenih tela – rekao je izvor iz policije, iako je majka zvanično agent za nekretnine.

Majka je takođe bila jedna od takmičarki za Mis u Čeljabinsku, navodi “Dejli mejl”.

Pogledajte kako je majka pokušala da proda nevinost svoje ćerke:

SVET VIDEO DA SU SRBI ŽRTVE: Čelnici NATO pakta besni zbog posete Aleksandra Vučića Kosovu

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)